Reiši pečurka u kapsulama 60kp Elegance Press

1.790 RSD

Reiši pečurka predstavlja jedan od najbogatijih prirodnih izvora organskog germanijuma, koji podstiče imuni sistem i povećava dostupnost kiseonika u ćelijama.

Reiši pečurka u kapsulama 60kp

Reiši pečurka u kapsulama, poznata i kao Ganoderma lucidum, predstavlja jedan od najbogatijih prirodnih izvora organskog germanijuma, koji podstiče imuni sistem i povećava dostupnost kiseonika u ćelijama.

Sastav:

Kapsule suvi ekstrakt reishi gljive (ganoderma lucidum) standardizovan na minimum 30% polisaharida. 

Poznata i kao Reishi, ima širok spektar zdravstvenih koristi. Pored jačanja imunološkog sistema, regulisanja hormona i zaštite od tumora, čisti telo od toksina, poboljšava cirkulaciju i smanjuje neželjene efekte hemoterapije.

Njena antitumorska svojstva su dobro dokumentovana, a istraživanja pokazuju da može biti korisna i u tretiranju HIV infekcija.

Takođe je efikasan u ublažavanju respiratornih problema poput astme, jačajući bronhijalne ćelije i olakšavajući kašalj.

Kao prirodni lek, Reishi je cenjen kod problema sa jetrom, uključujući hepatitis, cirozu i bolesti masne jetre. Takođe doprinosi boljoj funkciji jetre i pomaže u prevenciji srčanih bolesti i moždanog udara.

Ima pozitivan uticaj na nivo triglicerida i holesterola u krvi, što doprinosi smanjenju krvnog pritiska i smanjenju rizika od srčanih oboljenja. Takođe deluje kao prirodni antihistaminik, što može biti korisno kod alergijskih reakcija.

Takođe poznata po svojim antiinflamatornim svojstvima, koja su korisna u tretiranju zapaljenja i artritisa.

Kao jedan od najboljih imunostimulatora, doprinosi povećanju proizvodnje T-ćelija, koje pomažu u borbi protiv bakterija i virusa.

Pored toga, korišćenje Reišija može usporiti proces starenja i imati pozitivan uticaj na nervni sistem, smanjujući anksioznost, depresiju i nesanicu.

Ovo čini Reishi pečurku neizostavnim dodatkom za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

Registrovani broj i datum u bazi podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije za ovaj proizvod su 20725/2022 od 11.04.2022. godine.

Preporučuje se konzumiranje jedne kapsule dnevno nakon obroka, uz dodatak vitamina C u prahu ili limunovog soka.

Ovaj proizvod je proizveden u Srbiji.

Izjava o odricanju odgovornosti:

Svi tekstovi u ovoj publikaciji služe samo kao informativne smernice i ne smeju zameniti medicinsku dijagnozu ili terapiju koju propisuje vaš licencirani lekar.

Nadamo se da će informacije koje smo vam pružili doprineti vašem zdravlju, blagostanju i prosperitetu. Ove informacije su sakupljene iz raznih stručnih izvora i publikacija lekara koji koriste suplemente na bazi reiši pečurke u terapiji.

Pakovanje 60 kapsula Elegance Press

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top