Guarana u prahu 100g organska We Are One

990 RSD

Guarana u prahu: Prirodni Stimulans i Izvor Energije

Guarana u Prahu: Prirodni Stimulans za Povećanje Energije

Guarana je tekođe efikasna za smanjenje umora i za poboljšanje mentalnog fokusa, vraća pažnju i poboljšava performanse.

Sastav:

100% čista guarana u prahu

Tradicija:

Guarana ima dugu i bogatu istoriju korišćenja među plemenima Guarani Indijanaca, koji su je vekovima upotrebljavali kao izvor dodatne snage i vitalnosti. Danas, ova biljka postaje sve popularnija zbog svoje sposobnosti poboljšanja fokusa i mentalne oštrine.

Stimulativno Delovanje:

Kofein i teobromin, ključni sastojci guarane, deluju kao stimulansi za centralni nervni sistem. Oni podstiču srčani ritam, ubrzavaju metabolizam i stimulišu oslobađanje adrenalina, što doprinosi sagorevanju masti. Ovaj termogeni efekat guarane može brzo dovesti do gubitka težine, dok njeni diuretički efekti pomažu organizmu da se oslobodi viška tečnosti, čineći je korisnom za osobe koje pate od oticanja.

Napomena o Upotrebi:

Važno je imati na umu da guarana, zbog visokog sadržaja kofeina, može izazvati neželjene efekte poput poremećaja spavanja, nervoze i ubrzanog rada srca. Stoga se preporučuje oprezna upotreba i izbegavanje kombinacije sa drugim stimulansima.

Napomena o Sigurnosti:

Osobe koje bi trebalo da izbegavaju guaranu uključuju trudnice, dojilje, osobe s depresijom ili anksioznošću, one s poremećajima zgrušavanja krvi, dijarejom ili visokim krvnim pritiskom, kao i deca.

Preporučena Upotreba:

Preporučuje se uzimanje najviše pola kafene kašičice (1-2g) guarane dnevno, rastvorene u čaši vode, mleka, frapea, soka ili drugih napitaka. Uživajte u prirodnom podsticaju energije uz guaranu, koja će vam pomoći da postignete svoje dnevne ciljeve sa lakoćom i vitalnošću.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost 322 kcal/1350 kJ
  • Ukupne masti ,g
  • od kojih zasićene masti 0g
  • Ukupni ugljeni hidrati 47g
  • od kojih šećeri 2g
  • Vlakna 26g
  • Protein 13g
  • So < 0g

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top