Hidrolat Ruže 100ml Marigold

599 RSD

Hidrolat od ruže možete koristiti kao tonik za lice, osvežavajući sprej za telo, dodatak u kupki, ili čak kao sastojak u domaćoj kozmetici. Njegova blaga formula pogodna je za sve tipove kože.

Hidrolat Ruže 100ml Marigold

Hidrolat od ruže možete koristiti kao tonik za lice, osvežavajući sprej za telo, dodatak u kupki, ili čak kao sastojak u domaćoj kozmetici. Njegova blaga formula pogodna je za sve tipove kože.  .

 Namena:
  1. Hidratacija i osveženje: Hidrolat ruže je savršen proizvod za hidrataciju i osveženje vaše kože. Njegova lagana tekstura omogućava brzo upijanje, pružajući trenutnu hidrataciju i osveženje. Vaša koža će biti hidrirana, mekana i blistava tokom celog dana.
  2. Balansiranje pH vrednosti kože: Ima blago kiselu pH vrednost koja pomaže u balansiranju pH nivoa kože. To je posebno korisno za osobe sa masnom kožom, jer pomaže u smanjenju viška sebuma i sprečava pojavu akni i bubuljica.
  3. Antioksidativna zaštita: Ruža je bogata antioksidansima koji pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala i prevremenog starenja. Redovnom upotrebom hidrolata ruže, vaša koža će izgledati mlađe i zdravije.
  4. Umirujuće dejstvo: Miris ruže ima umirujući efekat na um i telo. Može da umiri iritiranu kožu, smanji crvenilo i upale, i pruži vam osećaj opuštanja i blagostanja.
  5. Aromaterapija: Pored svojih benefita za kožu može se koristiti i u aromaterapiji. Njegov blagi i prijatan miris pomaže u smanjenju stresa, poboljšanju raspoloženja i stvaranju opuštajuće atmosfere u vašem domu.
  6. Veoma je blag i ne sadrži alkohol, pa svakodnevna upotreba neće iritirati i isušivati kožu.

Način primene:

Naneti na parče tufera i očistiti lice. Zatim ga direktno naprskati na lice i dok je koža još uvek vlažna na lice naneti kremu ili ulje za negu.

Zemlja porekla: Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top