Himalajska so sa povrćem 370g Hemakheya

420 RSD

Himalajska So sa Povrćem: Zdrav Začin za Obogaćivanje Vaših Jela

 

Kategorija: Oznake: ,

Himalajska So sa Povrćem: Zdrav Začin za Obogaćivanje Vaših Jela

Himalajska so sa povrćem je neizostavan dodatak koji unapređuje ukus svih jela, bez obzira da li se radi o klasičnim kuvanim obrocima ili veganskim i vegetarijanskim jelima. Ovaj zdravi začin, bez konzervansa, mononatrijum glutaminata ili veštačkih boja i aditiva. Predstavlja idealan je izbor za sve koji žele zdraviju alternativu tradicionalnim začinima.

U moru začina koji se danas nude na tržištu, većina sadrži mononatrijum glutaminat, poznat kao „poboljšivač ukusa“. Međutim, njegovo prisustvo može imati negativne posledice po zdravlje, uključujući oštećenje mozga, hormonalne poremećaje i povezanost s različitim bolestima. Stoga je Himalajska so sa povrćem savršen izbor za one koji žele izbeći ovakve štetne sastojke.

Preporučujemo ovaj proizvod u količini od jedne kašičice (3g) na jednu porciju (1/4 litra), a po potrebi ga možete dodati i tokom kuvanja jela, ostavljajući da se krčka 5 minuta kako bi se ukus ravnomerno rasporedio.

Biranjem kvalitetnih začina možete učiniti svoje obroke ne samo ukusnijim, već i hranljivijim.

Sastav i Benefiti

Ovaj izvanredni začin obuhvata 60% roze himalajske kristalne soli i 40% sušenog povrća i začina, kao što su celer, šargarepa, biber, peršun, paškanat, crni luk, sremuš, đumbir, kurkuma, praziluk i aleva paprika. Ova harmonična mešavina začina dodaje dubinu ukusu vaših jela, pružajući izuzetno zadovoljstvo svakom zalogaju.

Pakovanje 370g Hemakheya

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top