Himalajska so sa povrćem 370g Hemakheya

420 RSD

Himalajska so je veoma ukusan dodatak jelima bez konzervanasa i aditiva.
Kategorija: Oznake: ,

Himalajska so sa povrćem 370g

Himalajska so sa povrćem poboljšava ukus svih jela i pogodna je za pripremu klasičnih kuvanih jela, kao i za vegansku i vegetarijansku pripremu obroka. Zdrav začin bez konzervanasa, bez mononatrijum glutaminata i bez veštačkih boja i aditiva.

Ako tražite zdraviju varijantu začina čiji ukus je jednako dobar ovo je pravi izbor za vas!

Većina začina na današnjem tržištu sadrži mononatrijum glutaminat, Mononatrijum glutaminat (MSG) je tzv “poboljšivač ukusa”. On se nalazi u kockama za supu, smrznutoj hrani, začinskim mešavinama kao što je “začin C”, grickalicama poput čipsa itd.

Iako poboljšava ukus, dokazano je da njegovo prisustvo u organizmu razara mozak, remeti rad hormona i utiče na pojavu velikog broja bolesti. MSG zapravo deluje kao otrov koji previše nadražuje nervne ćelije sve dok one ne odumru.

Prema naučnim studijama, njegovo prisustvo doprinosi nastanku bolesti kao što su multipla skleroza, Alzheimerova bolest, hiperaktivnost kod djece.

Takođe deluje na gubitak pamćenja, kronični umor, hormonalni problemi, gubitak sluha, epilepsija, Parkinsonovu bolest, hipoglikemiju, demenciju, oštećenja i tumori na mozgu, alergijske reakcije, nagle promjene krvnog pritiska, glavobolje i migrene. Kada svesno biramo šta jedemo, biramo kvalitetniji i ispunjeniji život.

Naša preporuka je jedna kašičica (3g) na 1 porciju (1/4litra). Po potrebi dodati i kuvati 5 min. Da bi obroci bili ukusniji potrebno ih je začiniti kvalitetnim začinima.

Sastav:

Roze himalajska kristalna so 60%, sušeno povrće i začini 40% ( celer, šargarepa, biber, peršun, paškanat , crni luk, sremuš, đumbir, kurkuma, praziluk, aleva paprika).

Pakovanje 370g Hemakheya

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top