Himalajske kapi 50ml Eterra

1.350 RSD

Himalajske kapi su moćan su detoks i čistač celog organizma, efikasne su i kod reumatskih bolova.

Himalajske kapi 50ml

Himalajske kapi su moćan antioksidant koji pomaže u prevenciji i tretmanu kardiovaskularnih problema, dijabetesa, Alchajmera, glavobolja, tegoba sa varenjem, kožnih bolesti.

Prodaju se u prodavnici zdrave hrane Cecin Biošpajz na Banjici a mogu se poručiti i putem online shopa.

Bogate fitonutrijentima, zahvaljujući svom sastavu duboko prodiru u kožu koju hrane i isceljuju je iznutra. Ubrzavaju proces njenog obnavljanja i na taj način je podmlađuju.

Kod problema sa kožom koristiti svakodnevno, kako topikalno, tako i oralno. Ali, nije dovoljno tretirati samo površinu kože. Važno je postarati se i za probleme koji se nalaze u organizmu jer je koža samo ogledalo zdravlja našeg celokupnog tela.

Zahvaljujući svom sastavu himalajske kapi deluju kod:

tegoba sa varenjem, neredovnom stolicom, prehladom ili gripom, upalama i infekcijama urinarno-genitalnog trakta, glavoboljama, upalama desni, grla ili ušiju efikasno eliminisati sa samo nekoliko Himalijskih kapi.

Kao moćan detoks i čistač celog organizma, pomažu kod brojnih problema sa kardiovaskularnim sistemom. Efikasne su i kod reumatičnih bolova. Odstranjuju toksine, revitalizuju jetru i blagotvorno utiču na bubrege. Pomažu kod snižavanja nivoa šećera u krvi. Poboljšavaju funkcionisanje limfnog sistema i uspostavljaju hormonalni balans u organizmu.

Oralno korišćenje:

3-5 puta na dan 3-5 kapi. Na prvi znak prehlade 10-20 kapi, a kasnije uzimati 3-5 kapi na svakih par sati

Za svakodnevnu negu kože mogu se dodavati u omiljenu kremu ili mleko za telo (jedan do pet posto kapi).

Još bolje je dodati ih u ulje moringe, ulje koštica kajsije ili ulje semena divlje šargarepe i dobija se još bolje, efikasnije i mnogo jeftinije sredstvo za svakodnevnu negu kože.

Divnu sinergija koju čine himalajske kapi možete koristiti u aromaterapiji na standardne načine, u difuzeru za pročišćenje i osveženje vazduha i pozitivniju radnu atmosferu.

Kontraindikacije:

Nije namenjeno deci, trudnicama i dojiljama, osobama sa dijagnostikovanom epilepsijom ili astmom. Paziti da ne dođe u kontakt sa očima.

Himalajske kapi 50ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top