Himalajske kapi 50ml Eterra

1.350 RSD

Himalajske kapi su moćan su detoks i čistač celog organizma, efikasne su i kod reumatskih bolova.

Himalajske kapi 50ml Eterra

Himalajske kapi su moćno sredstvo bogato antioksidansima koje se koristi za prevenciju i lečenje različitih zdravstvenih problema, uključujući kardiovaskularne bolesti, dijabetes, Alchajmerovu bolest, glavobolje, tegobe sa varenjem i kožne bolesti.

Zahvaljujući svom bogatstvu fitonutrijentima, himalajske kapi imaju duboko prodiranje u kožu, hraneći je i isceljujući je iznutra. One podstiču brže obnavljanje kože, što rezultira mlađim izgledom.

Kada je reč o kožnim problemima, preporučuje se redovna upotreba himalajskih kapi kako lokalno, tako i oralno.

Važno je napomenuti da je neophodno lečiti i probleme unutar organizma, jer stanje kože odražava opšte zdravstveno stanje tela.

Himalajske kapi deluju povoljno kod različitih problema, uključujući tegobe sa varenjem, prehladu, grip, urinarno-genitalne infekcije, glavobolje, upale desni, grla i ušiju.

One su takođe efikasne kao detoksikator i čistač organizma, pomažući kod kardiovaskularnih problema i reumatičnih bolova. Ove kapi su korisne i za detoksikaciju jetre, poboljšanje funkcije bubrega i snižavanje nivoa šećera u krvi, kao i za uspostavljanje hormonalne ravnoteže i poboljšanje funkcionisanja limfnog sistema.

Upotreba:

Kada se koriste oralno, preporučuje se uzimanje 3-5 kapi 3-5 puta dnevno, sa povećanjem doze na 10-20 kapi na prve znake prehlade, a zatim uzimanje 3-5 kapi na svakih nekoliko sati. Takođe, ove kapi se mogu dodati u omiljene kreme ili mleko za telo radi svakodnevne nege kože.

Važno je napomenuti da kapi nisu namenjene deci, trudnicama, dojiljama, osobama sa dijagnostikovanom epilepsijom ili astmom. Takođe, treba izbegavati kontakt sa očima prilikom upotrebe ovog proizvoda.

Sastav:

ulje nima, divljeg origana, čajevca, lavande, eukaliptusa, ruzmarina, kurkume i moringe.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Himalajske kapi 50ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top