Hyperic Soda bez aluminijuma 100g

120 RSD

Kategorija: Oznake: ,

Hyperic Soda bez aluminijuma 100g

Hyperic soda bikarbona bez aluminijuma zbog snažnog alkalnog delovanja, koristi se kao prirodni regulator kiselosti.

Nedostatak bikarbonata u organizmu može da izazove niz zdravstevnih problema. On je po prirodi prisutan u svakom organizmu a manjak izaziva određene zdravstvene probleme koje možemo preduprediti povremenim uzimanjem soda-bikarbone preventivno.

Soda kao preventiva soda će pomoći u balansiranju kiseline i baze u našem telu.

Natrijum hidrogen karbonat je bazna supstanca koja se ne rastvara lako u vodi. Vrlo brzo deluje kao antacid pa nas rešava nadutosti, mučnine, podrigivanja i lošeg zadaha. Gotovo trenutno otklanja problem sa viškom želudačne kiseline a služi za alkalizaciju celog organizma.

Pomaže pri prehladi i gripu, dijabetesu, dermatološkim oboljenjima ali i kada je u pitanju oralno zdravlje, higijena zuba i usne duplje. Terapija soda-bikarbonom pomoći će nam pri lečenju mokraćne bešike i kiselosti urina. Dobra je za regeneraciju kože i sluzokože.

Potrebno je biti obazriv kada su osobe sa povećanim krvnim pritiskom u pitanju jer soli u sodi dovode do povećanog krvog pritiska.

Osobe sa bolestima bubrega trebalo bi da konsultuju svog lekara ako koriste soda-bikarbonu. Mada, postoje istraživanja koja potvrđuju pozitivan učinak sode kod bolesti bubrega i razbijanja kalcifikata-kamena u bubregu i bešici.

Sastav:

100% natrijum hidrogen karbonat.

Soda bez aluminijuma 100g Hyperic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top