Irimedadi Tailam ulje za usnu higijenu 50ml

780 RSD

Irimedadi ulje sadrži antibakterijske komponente koje pomažu u borbi protiv bakterija i gljivica u ustima, čime se smanjuje rizik od pojave karijesa, lošeg zadaha i drugih oralnih problema.

Irimedadi Tailam ulje za usnu higijenu 50ml

Irimedadi Tailam ulje je napravljeno od pažljivo odabranih ajurvedskih sastojaka, koji su poznati po svojim blagotvornim dejstvima na oralno zdravlje. Ovi prirodni sastojci pomažu u održavanju zdravih desni, sprečavajući krvarenje i upalu.

 Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali razmotriti Irimedadi ulje:

  1. Antibakterijsko dejstvo: Ulje sadrži antibakterijske komponente koje pomažu u borbi protiv bakterija i gljivica u ustima, čime se smanjuje rizik od pojave karijesa, lošeg zadaha i drugih oralnih problema.
  2. Osvežavajući efekat: Redovna upotreba Irimedadi ulja ostavlja osvežavajući osećaj u ustima, čineći vaše disanje svežim i prijatnim tokom čitavog dana.
  3. Prirodni sastojci: Ovo ulje je napravljeno od prirodnih sastojaka, bez dodatka veštačkih boja, aroma ili konzervansa. To znači da možete biti sigurni da se brinete o svom oralnom zdravlju na prirodan i bezbedan način.
  4. Jednostavna upotreba: Samo nekoliko kapi Irimedadi ulja je dovoljno da očistite i osvežite usta. Možete ga koristiti samostalno ili kao dodatak vašoj redovnoj oralnoj higijeni.
Sa Irimedadi uljem, možete biti sigurni da pružate najbolju moguću negu svojim ustima na potpuno prirodan i efikasan način. Nabavite ga danas i osetite razliku u svojoj oralnoj higijeni!

Primena:

Za upotrebu, uzmete pet do deset mililitara ulja i isperete u ustima oko 5 minuta. Nakon toga ispljunite i isperite usta vodom. Takođe, možete natopiti komadić vate uljem i staviti na pogođeno mesto, ili koristiti kažiprst za masažu desni.

Ključni sastojci:

Khadira (Acacia catechu) ima adstrigentno i antimikrobno dejstvo, pomaže u smanjenju bola i sprečava karijes. Manjištha (Rubia cordifolia) je protivupalna biljka koja smanjuje bol i čisti krv, dok je susamovo ulje (Sesamum indicum) korisno za uklanjanje plaka i lečenje gingivitisa. Karanfilić (Syzygium aromaticum) takođe smanjuje bolove, karijes i uništava mikroorganizme, što ga čini važnim u zubarskoj praksi.

Neželjeni efekti:

Preporučena primena ovog ulja obično ne izaziva neželjene efekte. Međutim, ne treba ga gutati. Takođe, važno je napomenuti da ovo ulje nije zamena za hitnu medicinsku pomoć u slučaju ozbiljnih problema, te je u tim situacijama potrebno potražiti savet lekara. Ako imate ozbiljne dentalne probleme, trebalo bi da se posavetujete sa svojim stomatologom.

Pakovanje 50ml

Zemla porekla Indija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top