Proizvodi za mršavljenje

U našoj ponudi se nalaze različiti prirodni proizvodi za mršavljenje. Za sve one koji žele da dovedu svoju liniju do savršenstva. Smanjnju telesnu težinu, sagorevaju masne naslage, smanjuju apetit i pomažu kod održavanja željene težine.

Evo predloga za skidanje kilograma

Da biste se oslobodili nekoliko suvišnih kilograma, nije obavezno držati rigorozne dijete i raditi iscrpljujuće vježbe. Prateći ovih 5 jednostavnih pravila, možete oslabiti do 3 kg samo za jednu nedjelju, ne radeći gotovo ništa. Sve što je genijalno, zapravo je prilično jednostavno.

1. Svaki put, pre svakog obroka popijte 2 čaše vode.

Takva količina tečnosti 15-ak minuta prije jela ubrzaće vaš metabolizam, hrana će se variti pravilno, ne pretvarajući se u masne naslage.

Pokušajte da uvrstite i toplu vodu sa limunom iili jabukovo sirće medom, kao prvu stvar koju ćete popiti ujutro, kao najbolji svakodnevni detoks koji možete podariti svom organizmu.

2. Konzumiranje za doručak kefira sa lanenim semenom u stanju jepotpuno očistiti creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.

3. Ni za koga nije tajna da hranu treba dobro sažvakati.

Da se hrana ne odlaže u vidu masnih naslaga, svaki komad treba sažvakati najmanje 30 puta.

4. Za efikasno eliminisanje masnih naslaga i ubrzanje metabolizma, napravite napitak sa cimetom i medom.

Prokuvajte 200ml vode. U šolju stavite 1/2 kašičice cimeta u prahu i zalijte prokuvanom vodom, poklopite na pola sata. Kada se voda sa cimetom malo prohladi, dodajte 1 kašičicu meda. Popijte pola šolje pred spavanje, drugu polovinu poklopiti i ostaviti u frižider. Ujutro, na prazan stomak, popiti drugu polovinu hladnog napitka.

5. Uvedite dve šolje dvevno nekog čaja za detoks.

6.Smanjite količinu ugljenih hidrata a povećajte unos proteina.

7.Obavezno počnite konzumirati spirulinu.

8.Psilijum ljuspice možete konzumirati za večeru u čaši jogurta. Zasitiće vas, poboljšati probavu.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top