Joya Pirinčani napitak bez šećera organski 1l

380 RSD

Čaša pirinčanog 🥛 daće vam dovoljno energije za ceo dan. Posebno pogodno za osobe sa povišenim holesterolom.

 

Joya Pirinčani napitak bez šećera organsko 1l

Joya pirinčani napitak bez šećera se preporučuje kod ljudi koji imaju intoleranciju na laktozu kravljeg mleka i za osobe sa povišenim holesterolom, ali i svim ostalim kategorijama stanovništva koji brinu o svom zdravlju.

Pirinač od koga je napravljen napitak poreklom je iz italijanske oblasti Lomelina, gde se organski pirinač uzgaja vekovima. 100% organski proizvod biljnog porekla. Bez laktoze. Bez dodatog šećera, odnosno sadrži samo prirodni šećer.

Pirinčano mleko sadrži malo masti, masne nezasićene kiseline i uopšte nema holesterola.

Porcija od 250 ml obezbeđuje 25 posto dnevnih poteba za vitaminom D. Ista količina kravljeg mleka pokriva 45 procenata dnevnog unosa. Obično obogaćuje kalcijumom jer ga ne sadrži u dovoljnim količinama. Dobro promućkajte pre neko što  ga otvorite, kako kalcijum ne bi ostao na dnu.

Zbog niskog sadržaja masnoća pirinčano mleko se preporučuje za upotrebu u periodu kada držite dijetu.

Idealno je u slučajevima kada naš organizam ne podnosi drugu hranu. Na primer u postoperativnom periodu. Dobar je izbor i pirinčani napitak posle dijareja, povraćanja, stomačnih virusa. Njegova svarljivost je stoprocentna.

Deluje osvežavajuće na organizam, a istovremeno predstavlja i izvor energije jer je bogato ugljenim hidratima.

Pravi izbor za zdrav doručak fizički aktivnih osoba. Omiljeno je među vegetarijancima. Prikladno je za ishranu osoba sa povišenim holesterolom i visokom vrednostima triglicerida.

Čaša pirinčanog mleka daće vam dovoljno energije za ceo dan.

Odlična zamena običnom mleku i pogodni su naročito kao zdrav napitak prilikom svakog doručka. Idealna je, na primer, kombinacija sa korn fleksom, odnosno muslijem, za Vaše šejkove, smootie, kolače.

Nakon otvaranja čuvati u frižideru i popiti ga u roku od 4 dana. Pre upotrebe dobro promućkati. Može da se koristi tamo gde se koristi i obično kravlje mleko.

Sastav:

osnova od pirinča 99% (voda, organski pirinač 13,5%), suncokretovo ulje, kuhinska so.

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energija 215kJ (51kcal)

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 10g

Laktoza og

mast og

Holesterol og

Dijetalna vlakna 0g

So 0g

Pakovanje 1l Joya

Cena se redvno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top