Propolis za decu Sinefarm 20ml

330 RSD

Propolis za Decu: Prirodna Podrška za Imunitet

Propolis za Decu: Prirodna Podrška za Imunitet

Blagotvorni Uticaji na Imunitet

Propolis za decu ima izuzetno povoljan uticaj na jačanje imuniteta kod najmlađih. Pruža podršku u tretmanu upala usta, grla, nosa i uha, kao i kod površinskih rana i infekcija na koži i sluzokoži. Ovaj preparat aktivira enzime ćelijskog metabolizma, podstičući procese regeneracije i zarastanja oštećenog tkiva.

Bogatstvo Aktivnih Sastojaka

Propolis je bogat raznovrsnim fiziološki aktivnim materijama kao što su:

  • Bioflavonoidi
  • Polifenoli
  • Antocijani
  • Fitohormoni
  • Etarska ulja
  • Polen
  • Vitamini
  • Mikro i makroelementi

Ovi sastojci čine propolis ključnim dodatkom ishrani i snažnim zaštitnikom zdravlja vašeg deteta.

Prirodni Antibiotik

Propolis je prirodni antibiotik i značajan pčelinji proizvod. Njegovi osnovni sastojci potiču od biljnih smola i voska koje pčele obrađuju svojim žlezdama. Ovaj prirodni proizvod ima moć da se bori protiv infekcija i podržava celokupno zdravlje.

Upotreba

Za decu stariju od 6 godina, preporučuje se uzimanje 3 puta dnevno po 10-15 kapi, razmućenih u malo vode, mleka, meda ili sličnog. Kapi treba zadržati kratko u ustima pre gutanja kako bi se osigurala maksimalna apsorpcija aktivnih sastojaka.

Sastav

Prečišćeni ekstrakt propolisa (10%) u propilenglikolu (bez sadržaja etanola). Propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koje pčele prerađuju sekretom svojih žlezda.

Upozorenje

Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja pod brojem 1798/2018 od 11.04.2018.

Zaključak

Propolis za decu predstavlja prirodan i efikasan način za jačanje imuniteta i podršku u borbi protiv infekcija. Sa bogatim sastavom aktivnih sastojaka, ovaj preparat je idealan dodatak ishrani koji doprinosi zdravlju vašeg deteta na prirodan i siguran način.

Pakovanje 20ml Sinefarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top