Kapi Crvene deteline 30ml Deverra

350 RSD

Crvena detelina je idealan prirodni lek za ublažavanje simptoma menopauze. Isto tako može vam biti od velike pomoći kod PMS-a.

Kapi Crvene deteline 30ml

Kapi crvene deteline čini kombinacija biljaka crvene deluju kao regulator hormonalnog statusa žena u vreme PMS-a, predmenopauze i menopauze. Svima je dobro poznat mit o detelini s četiri lista, koja donosi sreću i blagostanje.

Ipak, umesto da tragate za njom, bolje je da potražite onu običnu, crvenu, jer ova biljka može učiniti mnogo za vaše zdravlje i kvaiitet života.

Crvena detelina je biljka čije biljne kapi mogu značajno ublažiti tegobe kod simptoma menopauze i to naročito kod naglog gubitka koštane mase – osteoporoze, pod uslovom da terapiju započnete na vreme.

Crvena detelina je u narodnoj medicini od davnina poznata po lekovitim svojstvima. Član je porodice mahunarki, u koju spadaju i pasulj i grašak.

Sadrži kalcijum, hrom, magnezijum, fosfor, vitamin C.

Ipak, njeni najznačajniji sastojci jesu izoflavoni, prirodni hormoni, po dejstvu vrlo slični ženskom hormonu estrogenu. Upravo zbog te karakteristike, ova biljka pravi je saveznik pripadnica lepšeg pola koje se bore s različitim ženskim boljkama.

Stoga ukoliko tražite savršen čaj protiv valunga, kapi ili tablete za menopauzu na biljnoj bazi –tiktura crvene deteline je idealna i stvarno delotvorna.

Idealan je prirodni lek za ublažavanje simptoma menopauze. Isto tako može vam biti od velike pomoći kod PMS-a.

Takođe, preparati crvene deteline povoljno deluju i na čitav niz drugih tegoba, poput respiratornih, kožnih i koštanih. Naime, oni pročišćavaju organizam i jačaju imunitet, pa se mogu koristiti i u preventivne svrhe.

Dejstvo:

Neškodljivi su po organizam i sasvim bezbedni za upotrebu.

Sastav:

Etanolno vodeni ekstrakt herbe crvene deteline.

Upotreba tinkture:

3 puta dnevno po 20 kapi rastvoriti u mlaku vodu, čaj ili mleko. Spoljna upotreba – po potrebi. Pre upotrebe bočicu tinkture dobro promućkati.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top