Kikkoman soja sos bez glutena 1l

1.350 RSD

Prirodno fermentisan Tamari soja sos – bez glutena. Tamari sos sadrži pravo bogatstvo aminokiselina, odličan je izvor proteina i mikroorganizama koji pomažu varenje.

 

Kikkoman Soja Sos – Bez Glutena

Kikkoman soja sos je prirodno fermentisani soja sos bez glutena koji nudi bogatstvo aminokiselina, čineći ga odličnim izvorom proteina i korisnih mikroorganizama za varenje. Pravi od fermentisanih zrna soje, uz pažljiv proces fermentacije miso paste tokom nekoliko godina.

Enzimi koji deluju tokom procesa fermentacije stvaraju prijatan miris i ukus, osiguravajući da ovaj bezglutenski sos pruži jednako bogat ukus kao naš regularni soja sos.

Koristite za poboljanje probave, jer korisni enzimi pomažu sistemu za varenje da razloži skrob, proteine i mlečne šećere, olakšavajući bolju apsorpciju hrane kroz neophodne hemijske procese. Rezultat je poboljšana krvna slika i opšte stanje organizma.

Prednosti:

  • Bez Glutena: Bezbedan za osobe sa celijakijom.
  • Bogat Aminokiselinama: Odličan izvor proteina.
  • Poboljšana Probava: Sadrži enzime koji pomažu u razgradnji nutrijenata.
  • Poboljšano Zdravlje: Podržava bolju krvnu sliku i opšte stanje organizma.

Kikkoman soja sos se ističe jačim, oštrijim i bogatijim ukusom. Služi kao kvalitetni proteinski začin i može se dodati u supe, variva, kuvane žitarice i salate.

Sastav:

voda, soja, kuhinjska so, alkoholno sirće.

Nutritivna vrednost na 100ml :

Energetska vrednost  240kJ / 57kcal

Masti 0g

Ugljeni hidrati 2,0g

od toga šećeri 0g

Proteini 10g

So 16,4g

Pakovanje 1l Kikkoman

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top