Šoju soja sos Muso 200ml Hemakheya

390 RSD

Šoyu sos obiluje proteinima, mineralima i vitaminima B grupe,poboljšava krvnu sliku.

Šoju soja sos Muso 200ml

Šoju soja sos Muso se proizvodi putem prirodne fermentacije soje, pšenice, morske soli i kodžija, pružajući izuzetan ukus i brojne koristi za zdravlje. Ovaj proizvod obiluje aminokiselinama, mikroorganizmima i fermentima koji podstiču proces varenja, čineći ga izvanrednim dodatkom ishrani.

Osim što je ukusan sos bogat je proteinima, mineralima i vitaminima B grupe, pružajući podršku krvnoj slici i opštem zdravlju.

Njegova upotreba umesto soli ne samo da doprinosi izvanrednom ukusu jela, već i smanjuje unos soli, što je ko risno za sve koji žele da održe kontrolu nad unosom natrijuma.

Shoyu sos deli mnoge pozitivne efekte na zdravlje sa miso sosom, uključujući i antioksidativno i antikancerogeno dejstvo.

Sa bogatstvom minerala kao što su kalcijum, fosfor, gvožđe, magnezijum i kalijum, kao i kompleksom B vitamina, ovaj sos podržava optimalno funkcionisanje organizma i doprinosi prevenciji raznih oboljenja.

Studije su pokazale da ima anti-alergijska svojstva, zahvaljujući određenim polisaharidima koji se proizvode tokom fermentacije.

Takođe, bogat je natrijumom, esencijalnim mineralom za mnoge telesne funkcije, ali njegova upotreba u Shoyu sosu može pomoći u kontroli unosa natrijuma, zahvaljujući manjoj količini koja je potrebna za postizanje istog ukusa kao sa kuhinjskom solju.

Shoyu sos se koristi u pripremi raznih jela kao što su supe, umaci, salate, dinstano povrće i mnoga druga. Kao alternativa soli, ovaj sos se može dodati na početku ili na kraju kuvanja, ističući prirodne ukuse namirnica.

Iskusni kuvari cene njegovu raznovrsnu upotrebu i dodaju ga u marinade, prelive za salate i druge kulinarske kreacije. Uz Shoyu sos, svako jelo postaje ukusno i hranljivo, pružajući zadovoljstvo i blagodeti za ceo organizam.

Sastav:

zrno soje, voda, pšenica, morska so, alkohol, koji seme.

Pakovanje 200ml Hemakheya

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top