Krompirov skrob 1kg Macrobiotic

360.00RSD

Kategorija: Oznaka:

Krompirov skrob 1kg Macrobiotic

Krompirov skrob je jedan od najboljih veziva u procesu proizvodnje mesnih prerađevina. Poseduje niske temperature želiranja koje omogućavaju apsorpciju vode u raznim fazama kuvanja.

Krompirove skrob apsorbuje velike količine vode kada se greje do 72-75 C, stoga se funkcionalno ponašaju kao mesni proteini.

Skrob je proizveden vlažnim postupkom iz krompira. Bogat je ugljenim hidratima što ga čini lako svarljivim. Jedan je od najboljih veziva u procesu proizvodnje mesnih prerađevina.

Karakteriše ga bela boja, neutralan ukus i velika viskoznost, unapređuje teksturu proizvoda (mekoću, sočnost) kuvanog mesa a potpuno je prirodan bez glutena. 

Bogat je ugljenim hidratima što ga čini lako svarljivim, primenjuje se kod izrade barenih kobasica, polutrajnih kobasica i trajnihfermentisanih kobasica.

Kao bezmasni deo ugljenih hidrata iz krompira odlična je komponenta za hidratisanje, povezivanje i stabilizaciju prehrambenih proizvoda.

Može se koristiti u suvom ili hidriranom stanju, može se koristiti i kao funkcionalni dodatak zbog želiranja ugljenih hidrata,želira na temperaturama između 65 i 75°C. 

Pakovajne 1kg Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top