Musli tropik 500g

250 RSD

Musli tropik 500g

Nutricionisti preporučuju musli tropik za doručak zato što sadrži složene ugljene hidrate koji se sporo oslobađaju i održavaju stabilan nivo šećera u krvi. Time se održava duže osećaj sitosti.

Ako se musli jede sa sojinim mlekom, ili sa jogurtom, kao izvorom belančevina. Predstavlja potpuno izbalansiran obrok koji pruža sve što je potrebno organizmu za predstojeći dan. Četrdeset godina proučavanja uticaja doručka na zdravlje je pokazalo da započinjanje dana doručkom donosi dobrobit svima, bez obzira na starosnu dob.

Jutarnji obrok je važan za svaki organ. Ko izostavlja doručak, često se oseća umorno, nemirno i razdražljivo, zato u svakodnevi meni treba da ga uvrstite .

Osim što nam daje energiju, doručak dokazano utiče na smanjenje telesne težine, prevenciju dijabetesa, doprinosi boljem funkcionisanju uma i tela i smanjuje apetit tokom dana.

Sastav:

Pahuljice ( ovsene, ječmene), kornfleks, suvo grožđe, sirovi suncokret, kandirani (ananas, papaja, banana), kokos, ekspandirani ječam, ). Bez dodatog šećera.

Nutritivna vrednost na 100g :

Energija 1626KJ/384 kcal

Masti 5,9g

od kojih zasićene masne kiseline 0,3g

Ugljeni hidrati 76,4g

od kojih šećeri 21,8g

Proteini 6,4g

So 0,29g

Pakovanje 500g Bio Concept

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top