Noni prah pulpe 300g Eterra

1.380 RSD

Noni prah pulpe: Prirodni izvor vitalnih hranljivih sastojaka

 

Noni prah pulpe: Prirodni izvor vitalnih hranljivih sastojaka

Noni prah, dobijen iz čiste pulpe ploda nonija (Morinda citrifolia), predstavlja izuzetno korisnu supstancu bogatu hranljivim sastojcima. Ovaj proizvod obiluje esencijalnim vitaminima, mineralima, aminokiselinama, enzimima i antioksidansima, pružajući celokupnu podršku zdravlju organizma.

Poreklo i tradicija Noni praha:

Noni, poreklom iz tropskih krajeva Polinezije, naročito Tahitija i Havaja, ima dugu tradiciju korišćenja u polinežanskim kulturama. Voće, lišće, stabljike i korenje ovog drveta su se koristili u tradicionalnoj medicini kao hrana i piće.

Benefiti Noni praha:

Noni prah pulpe 300g sadrži iste vitalne elemente kao i sok, s razlikom u brzini apsorpcije. Osim što podržava imunološki sistem i deluje antibakterijski, noni prah ima analgetska i protivupalna svojstva, pružajući olakšanje od hroničnih bolova, bolnih mišića i zglobova.

Osim toga, noni prah je bogat esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina A, C i E, minerala kao što su mangan, gvožđe i kalcijum, te brojnim enzimima.

Upotreba:

1-2 kafene kašičice praha (3-6g) možete dodati napicima, šejkovima, frapeima, ovsenim kašama ili gotovim jelima.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost 1209 kJ/287 kcal
  • Masti 3g
  • Ugljeni hidrati 34g
  • Proteini 8g
  • Vlakna 43 g

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 300g Eterra

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top