Brokoli u prahu 100g We Are One

830 RSD

Brokoli u prahu: Prirodna Moć za Vaše Zdravlje

Brokoli u prahu: Prirodna Moć za Vaše Zdravlje

Sastav i Prednosti:

Brokoli u prahu nudi izvanredne zdravstvene koristi zahvaljujući visoko koncentrisanom ekstraktu ovog superhranljivog povrća.

Sastav:

100% brokoli prahu, bogat vitaminima, mineralima i fitohemikalijama.

Brokoli ima snažna anti-kancerogena dejstva, štiti mozak, kosti, slezinu i poboljšava funkcije želuca. Takođe sprečava agregaciju trombocita i oksidaciju holesterola. Ova namirnica je izuzetno bogata vitaminom C i dijetetskim vlaknima.

Korisnost Brokolija:

Brokoli je ključna namirnica za očuvanje zdravlja. Koristan je za regulaciju telesne težine zbog niskog kalorijskog sadržaja, ali bogatstva vitaminima i mineralima.

U svom sastavu sadrži kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijujm, natrijum, gvoždje, cink, hrom i vitamine A, E, K, B1, B2, B6, B9, kao i mnoštvo flavonoida i enzima.

Prevencija i Zdravlje:

Brokoli je poznat po svojim antioksidantnim svojstvima koja štite organizam od raznih oboljenja i infekcija. Ova biljka se smatra efikasnom prevencijom protiv raka, naročito raka debelog creva, dojke i pluća.

Njegova visoka koncentracija C vitamina i aminokiselina jača imuni sistem i štiti organizam od slobodnih radikala. Takođe, visok nivo kalijuma podržava zdravlje nervnog sistema i mozga.

Brokoli je koristan i za žensku populaciju tokom menopauze, jer podržava zdravlje kostiju i sprečava osteoporozu.

Preporučena Upotreba:

Preporučuje se uzimanje 1 kafene kašičice (5g) praha dnevno, izmešanog sa voćnim sokom ili dodatog u šejkove i smutije. Najbolje je konzumirati proizvod na temperaturama ispod 42°C kako bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

Napomena o Čuvanju:

Čuvati na tamnom i suvom mestu kako bi se očuvala svežina i hranljivi sastojci brokolija.

Proizvod ne sadrži:

Veštačke boje, aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1088kJ/260kcal

Masti 3g

Od čega zasićene 0,0g

Ugljeni hidrati 63g

Od čega šećeri 20g

Proteini 20g

Dijetalna vlakna 17g

So 100mg

Vitamin A 4mg

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente brokolija u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top