Sok od Crne Zove organski 500ml Nisha

750 RSD

Sok od Crne Zove Organski: Prirodni Eliksir

 

Sok od Crne Zove Organski: Prirodni Eliksir

Sok od crne zove nije samo osvežavajući napitak već i moćan prirodni eliksir za vaše zdravlje i vitalnost. Sakupljen s Homoljskih planina, ovaj sok donosi antioksidativna, protivupalna, imunostimulativna, protivvirusna, analgetička, antipiretička i umirujuća svojstva koja čuvaju vaše telo na najprirodniji način.

Bogatstvo Prirodnih Sastojaka:

Crna zova je prepuna zdravih supstanci, uključujući beta karoten, vitamin C, antocijanine, tanine, aminokiseline i hlorogensku kiselinu, koja je snažan antioksidans. Sve ove komponente zajedno deluju na jačanje imuniteta i podržavajući vaše zdravlje na mnoge načine.

Naučno Potvrđena Efikasnost:

Istraživanja su pokazala da crna zova ima višestruko veću koncentraciju antioksidanasa u poređenju sa drugim bobičastim crvenim voćem. Osim toga, brojne studije su potvrdile lekovitost ovih bobica i otkrile da sadrže preko 40 aktivnih sastojaka, flavonoida, polifenola, minerala i vitamina, koji uspešno bore protiv virusnih infekcija.

Preporučena Upotreba:

Preporučena dnevna doza za odrasle je 2 puta dnevno po 25ml soka, pola sata pre jela, na prazan stomak. Ovaj prirodni eliksir nije samo ukusan, već je i veoma efikasan u podršci vašem zdravlju.

Napomena o Bezbednosti:

Važno je znati da bobice crne zove ne smeju nikada da se jedu sirove jer su toksične i mogu izazvati trovanje. Beru se tek kada su potpuno zrele. Međutim, termičkom obradom, toksičnost bobica se u potpunosti uništava, pa je važno da se sok priprema na siguran način kako biste iskoristili sve benefite ovog dragocenog prirodnog eliksira.

Pakovanje 500ml Nisha

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top