OKP Paket Antiparazitni Program

3.950 RSD

Biljni OKP paket u svetu poznat kao antiparazitni program, sastoji od moćne kombinacije pelina, karanfilića i crnog oraha. Napravljen po originalnoj recepturi dr Hilde Klark, ovaj paket 3 u 1 pruža efikasnu detoksikaciju organizma i čišćenje od parazita.

 

OKP Paket – Antiparazitni Program: Prirodno Rešenje za Čišćenje Organizma od Parazita i Detoksikaciju

Biljni OKP paket, poznat u svetu kao antiparazitni program, sastoji se od moćne kombinacije pelina, karanfilića i crnog oraha. Napravljen po originalnoj recepturi dr. Hilde Klark, ovaj paket 3 u 1 pruža efikasnu detoksikaciju organizma i čišćenje od parazita.

Kako Paraziti Utiču na Organizam

Paraziti napadaju ljudsko telo iznutra, apsorbuju korisne hranljive sastojke i zagađuju telo toksinima. Njihova jaja mogu se nalaziti u jetri, bubrezima, srcu, mozgu, plućima i drugim vitalnim organima.

Koristi OKP Paketa

Čišćenje od Parazita i Detoksikacija

OKP paket efikasno čisti organizam, poboljšava probavu i podržava optimalno zdravlje. Iskustva korisnika pokazuju izvanredne rezultate u poboljšanju opšteg zdravlja nakon korišćenja ovog paketa.

Podrška Imunološkom Sistemu

Prvo što treba uraditi kod otkrivanja zdravstvenih problema je detoksikacija organizma. Očistite telo i ojačajte svoj imunitet kako biste se zaštitili od mnogih bolesti. Redovno čišćenje organizma od parazita je ključ za održavanje zdravlja, jer preventiva je najvažnija.

Simptomi Potrebe za Čišćenje od Parazita i Detoksikaciju

Ako osećate hroničnu malaksalost, nedostatak koncentracije, nadimanje, depresiju, anemiju, nesanicu, umor, bolove u leđima ili glavobolju, vreme je za čišćenje organizma.

Široka Primena

OKP paket je koristan za stomačne tegobe, gastritis, dijabetes, čišćenje krvi, usporeni metabolizam, prekomerno znojenje, upale, psorijazu, kožne bolesti (akne, ekcemi, čirevi), slabu cirkulaciju, anemiju, gojaznost, poboljšanje probave i detoksikaciju organizma.

Kako Funkcioniše OKP Paket

Detoksikacija Jetre i Creva

Jetra je ključni organ za razmenu materija, a kada je preopterećena toksinima, oni prelaze u krvotok. Zdrava creva omogućavaju samo zdravim hranljivim materijama da uđu u krvotok, dok oslabljeni crevni sistem omogućava širenje opasnih mikroorganizama koji proizvode toksine.

Sastav OKP Paketa

  • Američki crni orah (250mg kapsule): Ubija odrasle parazite i njihove razvojne stadijume.
  • Pelin (270mg kapsule): Efikasan protiv privremenog gubitka apetita i blagih gastrointestinalnih tegoba.
  • Karanfilić (500mg kapsule): Ubija jajašca parazita, pročišćava krv i poboljšava cirkulaciju.

Preporuke za Korišćenje

Preporuka za Detoksikaciju

Detoksikaciju organizma treba raditi svaka četiri meseca kako bi se održalo optimalno zdravlje i jak imunitet.

Način Upotrebe

Prema tabeli koja je priložena u paketu:

  • Crni orah: 1-2 kapsule dnevno
  • Pelin: 1-5 kapsula dnevno
  • Karanfilić: 1-3 kapsule dnevno

Napomena

Paket se ne preporučuje deci, trudnicama, dojiljama, osobama sa opstrukcijom žučnih puteva, upalom žučne kese, bolestima jetre i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

OKP-Priroda, proizvodi Anafarm d.o.o. Beograd
Napomena

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Cena se redovno ažurira.

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top