OKP Paket Antiparazitni Program

3,950.00RSD

OKP paket antiparazitni program za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita. Možete ublažiti ili potpuno izlečiti mnoge bolesti.

OKP Paket Antiparazitni Program

OKP paket antiparazitni program za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita. Možete ublažiti ili potpuno izlečiti mnoge bolesti.

Istraživanja Američkog Nacionalnog Instituta Za Zdravlje pokazala su da čovek u svom telu ima u proseku do kilogram parazita.

Paraziti dovode do slabljenja imuniteta, nagomilavaju toksine u telu i izazvaju brojne bolesti.

Proziveden je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark koja je izlečila preko 20.000 osoba od teških i neizlečivih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka. Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti.

Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste prvo što bi trebalo je da očistite organizam od toksina onda koristite program protiv parazita.

Očistite organizam od parazita, gljivica i bakterija i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da ojača i zaštiti vas od mnogih bolesti.

Paket za 14 dana koji vas može osloboditi od preko 100 tipova parazita doprinosi boljoj probavi koja je presudna je za optimalno stanje organizma.

Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja paketa.

Dr Klark naglašava tri stvari bitne za ozdravljenje:

1. Ubiti parazite i sve njihove faze.
2. Zaustaviti unos izopropil alkohola (IPA) kojeg najviše ima u kozmetici i sredstvima za čišćenje domaćinstva, jer kad se udruže IPA i parazit Fasciolopsys buskii nastaje kancer.

3. Izbaciti zagađivače iz upotrebe:

Benzol (šamponi i kozmetika), kobalt (prašak za veš, tečnost za suđe), arsen, freon (frižidere i zamrzivače premestiti u dalju prostoriju), patulin, vanadijum (izduvni gasovi), malonska kiselina, azbest, radon, fiberglas (otvorena izolacija).

Crni orah sadrži tanin i kinon i leči:

Gljivica i drugih parazitarnih bolesti kože

Usnih ranica i herpesa

Bradavica

Akni, ekcemi i drugih bolesti kože

Hemoroida

Astme

Pelin sadrži tujon i izotujon i leči:

Bolju probavu

Čišćenje od parazita

Stimuliranje menstrualnog ciklusa

Bolesti jetre i žučnog mehura

Porođaj kako bi se trudnici olakšali bolovi.

Karanfilić sadrži eugenol, cariofilen i tanin i leči:

Malariju

Tuberkulozu

Koleru

Šugu

Candidu

Uništva stafilokoke

Uništva streptokoke.

Koristi se kod:

Stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi).

Takođe kod slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, hroničnog umora, gasova, nadimanja, slabe koncentracije, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

Antiparazitni program ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance. Primena traje 14 dana a doziranje je po tačno definisanoj tabeli koju dobijate u kutiji.

Pored preventivne upotrebe preporučujemo da i u slučajevima kada osetite neke od ovih znakova  kao što su:

Hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.

Znači da vam je neophodno čišćenje organizma.

Trajanje terapije:

14 dana u kontinuitetu .

Preporučuje se lagana ishrana (dijetalna)  dok traje čišćenje organizma.

Sastav:

kapsule karanfilića, crnog oraha i pelina.

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top