OKP Paket Antiparazitni Program

3.950 RSD

OKP paket antiparazitni program za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita. Možete ublažiti ili potpuno izlečiti mnoge bolesti.

OKP Paket – Antiparazitni Program

OKP Paket je inovativan pristup čišćenju organizma od parazita koji je dizajniran da pruži rešenje za preko 100 različitih tipova parazita, što može značajno poboljšati ili čak izlečiti niz bolesti.

Nedavna istraživanja Američkog Nacionalnog Instituta Za Zdravlje sugerišu da prosečna osoba može nositi do kilograma parazita u svom telu. Ovi paraziti mogu imati ozbiljne negativne posledice na imunološki sistem, uzrokovati nagomilavanje toksina u organizmu i biti povezani sa raznim zdravstvenim tegobama.

OKP Paket je razvijen na osnovu višegodišnjeg iskustva doktorke Hilde Klark. Hilda   je uspešno lečila više od 20.000 ljudi od ozbiljnih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka.

Dr. Hilda Klark veruje da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije glavni uzroci mnogih neizlečivih bolesti.

Kada se suočite sa bilo kojim zdravstvenim problemom, prvi korak treba da bude čišćenje organizma od toksina, a zatim primena programa protiv parazita.

Eliminacija parazita, gljivica i bakterija iz organizma može značajno ojačati imunološki sistem i zaštititi vas od raznih bolesti.

OKP Paket za 14 dana ima potencijal da eliminiše preko 100 vrsta parazita, što doprinosi boljoj probavi, ključnoj za optimalno zdravlje organizma.

Iskustva korisnika pokazuju izvanredne rezultate u poboljšanju opšteg zdravlja organizma nakon primene ovog programa.

Dr. Klark ističe tri ključne stvari za postizanje ozdravljenja:
  1. Eliminacija parazita i svih njihovih faza.
  2. Prestanak unošenja izopropil alkohola (IPA), često prisutnog u kozmetičkim proizvodima i sredstvima za čišćenje domaćinstva, jer njegova kombinacija s parazitom Fasciolopsys buskii može izazvati kancer.
  3. Izbacivanje zagađivača iz upotrebe, kao što su benzol, kobalt, arsen, freon, patulin, vanadijum, malonska kiselina, azbest, radon i fiberglas.
OKP Paket sadrži crni orah, pelin i karanfilić, a svaki od ovih sastojaka ima specifične benefite za organizam.

Crni orah sadrži tanin i kinon i koristi se za lečenje različitih parazitskih bolesti kože, herpesa, hemoroida, astme i drugih stanja.

Pelin, s tujonom i izotujonom, doprinosi boljoj probavi, čišćenju od parazita, podržava menstrualni ciklus i pomaže kod bolesti jetre i žučnog mehura.

Karanfilić, sa svojim komponentama eugenolom, cariofilenom i taninom. Pokazuje se efikasnim u borbi protiv malarije, tuberkuloze, kolere, šuge i Candide, uništava stafilokoke i streptokoke.

Program traje 14 dana, a doziranje je precizno definisano u priloženoj tabeli. Preporučuje se lagana dijetalna ishrana tokom trajanja terapije.

Napomena:

Program ne sadrži gluten, BSE/TSE supstance. Preporučuje se i preventivna upotreba i upotreba u slučajevima simptoma poput hronične malaksalosti, nedostatka koncentracije, gasova, depresije, anemije, nesanice, umora, bolova u leđima, glavobolja itd.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji predstavljaju informativni materijal i namenjeni su isključivo obaveštavanju i edukaciji opšte populacije o zdravlju, te ne treba da zamenjuju savet ili terapiju vašeg registrovanog lekara.

Iskreno se nadamo da su informacije koje smo ovde podelili korisne za vaše zdravlje, blagostanje i prosperitet. Sve navedene informacije prikupljene su iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije lekara koji pristupaju terapiji uz upotrebu biljnih dodataka.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top