Organska moringa u prahu 150g Just Superior

899 RSD

Organska moringa u prahu 150g

Izvrsna organska Moringa Oleifera u prahu, dobijena direktno sa plantaža južne Indije, sa garantovanim autentičnim poreklom. Plantaže, smeštene u zaštićenom podnožju planinskog venca od strane UNESCO-a, uzgajaju Moringu sa maksimalnom potentnošću.

Listovi moringe se brižljivo beru u fazi punog sazrevanja kako bi zadržali svoje hranljive sastojke, suše se na niskim temperaturama, a zatim melju u prah i odmah pakuju, obezbeđujući svežinu i čistoću. Superior Moringa podvrgava se rigoroznoj analizi radi eliminacije svih vrsta kontaminacija.

Moringa je bogata esencijalnim aminokiselinama, uključujući izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin, kao i ostalim aminokiselinama poput alanina, arginina, asparaginske kiseline, glutaminske kiseline, glicina, histidina, prolina, serina, tirozina i cisteina.

Visok sadržaj gvožđa u ovoj biljci pospešuje formiranje hemoglobina i mioglobina, što je korisno kod dijabetesa, snižava nivo triglicerida i reguliše krvni pritisak.

Superior Moringa prah obiluje hlorofilom koji jača imuni sistem i podstiče obnavljanje tkiva. Ovaj zeleni pigment ima antibakterijska svojstva, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče detoksikaciju organizma.

Pored hlorofila, Moringa sadrži i druge biljne pigmente sa snažnim antioksidativnim dejstvom, uključujući karotenoide (lutein, alfa-karoten, beta-karoten), ksantine i druge.

Arginin prisutan u Moringi igra ključnu ulogu u proizvodnji hormona rasta, što može smanjiti bolove u leđima i kostima. Ova biljka je izvrstan izvor svih esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina, preporučuje se u ishrani sportista, kreativnih radnika, ljudi pod stresom i vegetarijanaca. Superior Moringa pruža obilje proteina koji mogu zameniti proteinske izvore životinjskog porekla.

Zeatin, takođe prisutan u prahu moringe, je moćan antioksidant i detoksikator koji podržava obnavljanje ćelija i doprinosi zdravlju kože. Širok spektar hranljivih sastojaka čini naš proizvod izvrsnim za kožu, posebno Zeatin koji usporava starenje ćelija i poboljšava njihovu obnovu.

Superior Moringa u prahu pruža brojne blagodeti, uključujući čišćenje krvnih sudova, obnavljanje ćelija, regeneraciju kože, podršku kod dijabetesa, detoksikaciju organizma i revitalizaciju hrskavice.

Sastav praha moringe obuhvata oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidanasa, 36 antiupalnih komponenti i više od 90 nutrijenata, čineći ga jednim od najboljih prirodnih suplemenata.

Moringa je izuzetan izvor minerala kao što su gvožđe, kalcijum i vitamini A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makro i mikro nutrijenata. Takođe, pruža obilje proteina i dijetetskih vlakana.

Samo 1g praha sadrži iznenađujuće visoke količine ključnih nutrijenata, poput 15 puta više kalijuma od banane, 10 puta više vitamina A i 4 puta više beta karotena od šargarepe, 25 puta više gvožđa od spanaća, 17 puta više kalcijuma od mleka, 6 puta više cinka od badema, 5 puta više dijetetskih vlakana od povrća, 6 puta više amino-kiselina od belog luka, 50 puta više B2 vitamina od sardine, 50 puta više B3 vitamina od kikirikija, 4 puta više E vitamina od kukuruznog ulja i čak 1000 puta više zeatina od bilo koje druge biljke.

Preporučena doza je 1g dnevno prvih sedam dana, nakon čega se može povećati na 2g dnevno radi održavanja efikasnosti.

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top