Organska moringa u prahu 150g Just Superior

870 RSD

Organska moringa u prahu 150g

Organska Superior Moringa Oleifera u prahu iz Indije.

  • Direktno sa plantaža juga Indije, garantovano autentična (Moringa oleifera), odakle izvorno i potiče.
  • Gajena je na sopstvenim plantažama našeg dobavljača, u podnožju planinskog venca koji je pod zaštitom UNESCO-a.
  • Maksimalno potentna – listovi se seku na vrhuncu zrelosti kako bi zadržali sve nutrijente.
  • Uvek sveža – pažljivo se suši na niskim temperaturama, i odmah nakon toga melje u prah i pakuje.
  • Garatovano čista i bezbedna – Superior moringa se rigorozno analizira na sve vrste kontaminenata

U moringi nalazimo esencijalne aminokiseline: izoleucin, leucin, lizin, metionon, fenilalanin, treonin, triptofan, valin kao i aminokiseline alanin, arginin, asparaginsku kiselinu, glutaminsku kiselinu, glicin, histidin, prolin, serin, tirozin i cistein.

Zahvaljujući velikom prisustvu gvožđa u sastavu, ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, snižava nivo triglicerida i reguliše krvni pritisak.

Moringa je bogat izvor hlorofila koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva.

Taj zeleni pigment ima antibakterijsko delovanje, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče čišćenje organizma od otrova.

Moringa ne sadrži samo hlorofil već i druge biljne pigmente s jakim antioksidacijskim delovanjem poput karotenoida (luteina, alfa-karotena, beta-karotena), ksantina i drugih.

Od arginina telo gradi hormon rasta koji je među ostalima odgovoran i za izgradnju hrskavice te se njegovim pojačanim stvaranjem mogu smanjiti bolovi u leđima i kostima.

Moringa je izvrstan izvor svih esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina i preporučuje se u ishrani sportista, osoba koje se bave umnim i kreativnim radom, ljudima koji su opterećeni stresom, vegetarijancima.

Moringa je izuzetno bogata proteinima koji u ljudskoj ishrani mogu menjati proteine iz mesa, što je do otkrića Moringe bio slučaj uglavnom ili samo sa sojom.

Zeatin je još jedan sastojak ovog praha, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava i snažan detoksikator organizma koji utiče na obnavljanje ćelija. Moringa igra značajnu ulogu kad je u pitanju i zdravlje kože.

Širok spektar hranljivih sastojaka ga čini odličnim za kožu, a pre svega Zeatin koji utiče na obnavljanje ćelija i usporava starenje istih.

Prah moringe se može naneti direktno na lice ili se izmešati sa glinom ili sandalovinom kao pasta i tako naneti na lice kao maska za nežniju, sjajniju i kožu bez fleka.

Moringa je odličan izvor antioksidanasa i sadrži dosta vitamina A, C i E i bioflavonoida. Aktivni slobodni radikali uzrokuju kožna oboljenja tako što uništavaju elektrolite u zdravim molekulima. Ovi nutrijenti pomažu u sprečavanju oksidacije zdravog tkiva i tako usporavaju proces starenja i stvaranja bora.

BLAGODETI MOĆNE MORINGE:

Čisti krvne sudove i snižava nivo triglicerida i holesterola
– Utiče na smanjenje bolova u ledjima i kostima
Obnavlja ćelije
– Regeneriše kožu
Pomaže kod dijabetesa
– Čisti organizam
Revitalizuje hrskavicu

Sastav:

Osušeni i samleveni prah lista Moringe sadrži oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidanasa, 36 antiupalnih komponenti i više od 90 nutrijenata, što ga čini jednim od najboljih prirodnih suplemenata.

Moringa je odličan izvor minerala poput gvožđa, kalcijuma i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makrominerala i figonutrijenata. Sem toga, odličan je izvor proteina i dijetetskih vlakana

1g praha sadrži:

15 x više kalijuma od banane
10 x više vitamina A i 4x više beta karotena od šargarepe,
25 x više gvožđa od spanaća
17 x više kalcijuma od mleka
6 x više cinka od badema
5 x više dijetetskih vlakana od povrća
6 x više amino-kiselina od belog luka
50 x više B2 vitamina od sardine
50 x više B3 vitamina od kikirikija
4 x više E vitamina od kukuruznog ulja
1000 x više zeatina od bilo koje druge biljke

Način upotrebe:

1 gr dnevno prvih sedam dana, 2 gr dnevno u nastavku upotrebe

Pakovanje 150g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top