Ulje Semena Divlje Šargarepe 10ml Eterra

1.450 RSD

Ulje semena divlje šargarepe veoma je korisno kod artritisa, edema, reumatizma i nagomilanih toksina u mišićima i zglobovima.

Ulje Semena Divlje Šargarepe 10ml Eterra

Ulje semena divlje šargarepe je izuzetno korisno kod raznih zdravstvenih problema, uključujući artritis, giht, edeme, reumatizam i nagomilavanje toksina u mišićima i zglobovima.

Ovo esencijalno ulje se dobija iz semenki biljke Daucus carota, poznate kao divlja šargarepa, a njegova korisnost se proteže na različite oblasti zdravlja.

Osim što pomaže u tretiranju hepatitisa i zatrovane jetre, čisti digestivni sistem i celo telo.

Smatra se korisnim i za hipertenziju, neurasteniju, dijabetes i regulaciju holesterola. Ova esencija, koja se razlikuje od ulja dobijenog iz ploda pitome šargarepe, ima brojna terapeutska svojstva.

Ulje divlje šargarepe ima snažan detoksikacijski efekat na jetru i pomaže u borbi protiv žutice.

Takođe, olakšava disanje kod prehlade i gripa, smanjuje bronhitis i jača imunitet. Njegova dermalna primena podstiče regeneraciju ćelija, deluje protivupalno kod gihta i reumatoidnog artritisa, te pospešuje zaceljivanje kože.

Osim toga je izuzetno korisno za negu kože, revitalizuje je, hidrira i štiti od pojave bora i strija. Takođe, pruža brojne benefite za kosu, čineći je jačom, mekšom i sjajnijom, te podstiče njen rast.

Upotreba:

Da biste iskoristili sve benefite ovog ulja, možete ga dodati u svoje svakodnevne rutine nege. Na primer, dodajte nekoliko kapi ulja u regenerator za kosu nakon šamponiranja, ili u sok, jogurt ili salatu. Takođe se može direktno nanositi na kožu radi tretiranja određenih problema.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top