Holestop jabukovo sirće 500ml Dr Andra

150 RSD

Holestop sirće deluje na nivo masnih materija u krvi tako što podstiče sagorevanje masti, poboljšava varenje.

Holestop jabukovo sirće 500ml

Holestop jabukovo sirće je potpuno prirodno, nerazređeno i nepasterizovano sirće od divljih jabuka.

Za proizvodnju se koriste isključivo zreli plodovi divljih, starih, neprskanih sorti jabuka sa ekoloških područja Župe i Kopaonika.  Sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke koja izvorno sadrži vitamin C i mineralne materije koje blagotvorno deluju na Vaš organizam i koriste se kao dopuna ishrani.

Po tradicionalnoj 25 godina staroj recepturi u Dr. Andra Holestop sirćetu je sačuvano više od tri stotine mikroelemenata koji se nalaze u divljoj jabuci.

Sadrži pektin, vitamine A, B1, B2, B6, C, E kao i minerale kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum. Artičoka se ponaša kao prirodni holeretik, deluje na nivo masnih materija u krvi ( holesterol i trigliceridi ) tako što podstiče sagorevanje masti, poboljšava varenje, utiče na smanjenje štetnih materija, blagotvorno deluje na regeneraciju ćelija jetre i povećava izbacivanje toksina iz organizma.

Mnogi proizvođači pasterizuju jabukovo sirće i tako uništavaju moćne enzime, izbacuju minerale i druge značajne hranjive sastojke, te uništavaju prirodne kiseline bitne za sprečavanje mnogih bolesti.

Jabukovo sirće blagotvorno deluje kod bolesti srca, na visok krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi, ima svojstvo da razgradi višak masti u organizmu i redukuje telesnu težinu.

Koristi se kao pomoć u varenju i zaštitu organizma od infekcija disajnog sistema, kao i prirodni detoksikant i antiseptik, pomaže funkciju bubrega, deobu ćelija, nervnu i mišićnu aktivnost. Preporučuje za svakodnevnu upotrebu zbog njegove koristi u osvežavanju organizma, očuvanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Smanjuje se osećaj hroničnog umora, proširene vene  a primenjuje se protiv akni, ekcema, svraba na koži, bolova u grlu, glavobolja i problem sa snom.

Sastav:

Domaća divlja jabuka (Malus domestika), fermentisani sok ploda (sirće), artičoka (Cinara scolymus), vodenoalkoholni ekstrakt biljke.

Ostali sastojci:

voda. Sadrži sumpor-dioksid. Standardizovano na min. 4 % ukupnih kiselina. Jabukovo sirće i biljni ekstrakt min.20 g/l.

Korišćenje :

Dve kafene kašike ovog sirćeta, razblažiti sa 2 dl vode i zasladiti po želji sa malo meda.

Pakovanje 500ml Dr Andra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top