Vitaline jabukovo sirće 500ml Dr Andra

150 RSD

Vitaline Jabukovo Sirće: Prirodna Snaga Divljih Jabuka

Vitaline Jabukovo Sirće: Prirodna Snaga Divljih Jabuka

Vitaline jabukovo sirće predstavlja potpuno prirodan proizvod, nerazređen i nepasterizovan, dobijen od divljih jabuka sa ekoloških područja Župe i Kopaonika. Ovo sirće je pravo blago jer se za njegovu proizvodnju koriste samo zreli plodovi divljih, starih, neprskanih sorti jabuka.

Prirodni Dodaci za Vaše Zdravlje:

Osim što je bogato vitaminom C i mineralima, Vitaline jabukovo sirće obogaćeno je biljnim ekstraktima krušine, koprive, morača i šipurka. Ovi dodaci deluju kao prirodni diuretici i laksativi, pomažući u izbacivanju toksina iz organizma i blagotvorno delujući na digestivni trakt.

Sačuvana Prirodna Snaga:

Vitaline jabukovo sirće se proizvodi po tradicionalnoj 25 godina staroj recepturi, čuvajući više od tri stotine mikroelemenata koji se nalaze u divljoj jabuci. Pored toga, sirće sadrži pektin, vitamine A, B1, B2, B6, C, E, kao i minerale kao što su kalijum, natrijum, kalcijum i magnezijum.

Koristi za Zdravlje i Vitalnost:

Redovna konzumacija jabukovog sirćeta može imati brojne koristi za zdravlje, uključujući smanjenje telesne težine, razređivanje telesnih tečnosti i poboljšanje metabolizma. Biljke poput krušine, koprive, morača i šipurka dodatno doprinose eliminaciji toksina iz organizma, poboljšavajući opšte zdravlje.

Preporuke za Upotrebu:

Za smanjenje telesne težine, preporučuje se konzumiranje šolje tople vode sa 2 kašičice jabukovog sirćeta pre jela, po mogućstvu sa medom. Ova jednostavna rutina može doneti značajne koristi vašem telu i zdravlju.

Sastojci:

Sirće od divljih jabuka, krušina, kopriva, šipurak, morač.

Uživajte u prirodnoj snazi Vitaline jabukovog sirćeta kao deo vaše svakodnevne ishrane i osetite blagodeti divljih jabuka na svom organizmu!

Pakovanje 500ml Dr Andra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top