Inulina Kids 10 kesica Fornatura

510 RSD

Inulina Kids uspostavlja pravilan rad creva kod dece. Crevna flora je najčešće primenom antibiotika ili ne raznovrsnom ishranom podložna uticaju loših bakterija i infekcijama.

Inulina Kids 10 kesica

Inulina Kids uspostavlja pravilan rad creva kod dece.Crevna flora je najčešće primenom antibiotika ili ne raznovrsnom ishranom podložna uticaju loših bakterija i infekcijama.

Inulina je dodatak ishrani na prirodnoj bazi koji sadrži:

Inulin IQ, Inulin OFP, Inulina Kids sadrđi vitamine C i D kao i Cink i namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta.

Inulina primenjuje se kao prirodno nerastvorljivo biljno vlakno koje stimuliše rast mikroba na desnoj strani debelog creva.

Pri samom ulasku u debelo crevo na donjoj desnoj strani abdomena, dolazi do razlaganja Inuline OFP i umnožavanja mikroba koji se nalaze u ovom delu debelog creva.

Lako se rastvara u bilo kojoj tečnosti i njena konzumacija je prijatna, a efekti po zdravlje sveobuhvatni i temeljni. Budući da sadrži 40% slatkosti u odnosu na standardne šećere i da poseduje manju kalorijsku vrednost.

Inulina OFP se može primeniti kao zamena za šećere i masnoće u namirnicama poput sladoleda, mlečnih proizvoda, konditora, pekarskih proizvoda, osvežavajućih napitaka.

Zdravstvene prednosti korišćenja:

Inulin je prirodno biljno vlakno koje selektivno stimuliše umnožavanje korsnih Probiotiskih bakterija u crevima, što ima za efekat smanjenje patogenih loših bakterija i time se poboljšava zdravlje deteta.

Vitamin C i Cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece i normalnoj funkciji imunog sistema.

Upotreba:

Jednom do najviše tri puta dnevno po jednu kesicu rastvoriti u 50ml tople ili hladne vode i popiti. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 12g Inulina iz cikorije.

Sastav:

Inulin, fruktooligosaharidi, suvi ekstrakt plod acerole standardizovan na 25% vitamina C, Cink-oksid, Holekalciferol.

Pakovanje 10 kesica Fornatura

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top