Inulina Kids 10 kesica Fornatura

510 RSD

Inulina Kids: Podrška Zdravlju Dece na Prirodan Način

 

Inulina Kids: Podrška Zdravlju Dece na Prirodan Način

Inulina Kids je dodatak ishrani posebno formulisan za decu predškolskog i školskog uzrasta, koji sadrži inulin, vitamine C i D, i cink. Evo kako ova formula može podržati zdravlje vaše dece:

Jača Imunitet

Vitamin C i cink su ključni za normalno funkcionisanje imunog sistema. Dodatak ovih hranljivih materija može pomoći u jačanju prirodnih odbrambenih mehanizama organizma vašeg deteta, što ih čini manje podložnim prehladama i infekcijama.

Podrška Rastu i Razvoju

Vitamin D je od vitalnog značaja za normalan rast i razvoj kostiju kod dece. Redovna konzumacija Inuline može doprineti održavanju zdravih kostiju i pravilnom rastu vašeg deteta, pružajući im čvrstu osnovu za buduće godine.

Zdravlje Creva i Probave

Inulin je prirodno biljno vlakno koje blagotvorno deluje na zdravlje creva vašeg deteta. Stimuliše rast korisnih probiotičkih bakterija u crevima, smanjujući prisustvo štetnih bakterija i poboljšavajući opštu funkciju digestivnog sistema.

Jednostavna Upotreba i Prirodan Ukus

Inulina Kids se lako rastvara u vodi i ima prijatan ukus, što ga čini jednostavnim za konzumaciju. Preporučuje se uzimanje jedne do tri kesice dnevno, rastvorene u 50ml tople ili hladne vode, pružajući vašem detetu potrebne hranljive sastojke na jednostavan i ukusan način.

Prirodna Zamena za Šećere i Masti

Inulin ima 40% manje slatkosti u poređenju sa standardnim šećerima, što ga čini idealnom zamjenom za šećere i masti u ishrani vaše dece. Ova svojstva čine Inulinu praktičnim i korisnim dodatkom za podršku celokupnom zdravlju vaše dece.

Sastav:

Inulin, fruktooligosaharidi, suvi ekstrakt plod acerole standardizovan na 25% vitamina C, Cink-oksid, Holekalciferol.

Pakovanje 10 kesica Fornatura

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top