Umeboši sirće Mitoku 220ml

320 RSD

Umeboši sirće čisti masnu jetru i otrove iz organizma ,povećava imunitet i izdržljivost na stres, reguliše varenje i rad želuca snažan antioksidans .

Umeboši sirće Mitoku 220ml

Umeboši sirće Mitoku je tečnost koja nastaje postupkom prirodne fermentacije umeboši šljiva Možda se upravo u ovom dodatku namirnicama krije tajna dugovečnosti Japanaca koji je svakodnevno koriste.

Upotrebljava se kao slani začin u jelima od žitarica, mahunarki, za pripremu umaka ili za pravljenje lekovitih napitaka.

U prodaji se može naći i u obliku paste sa dodatkom šizo (shiso) lišća. Kiselo slani rastvor dobijen prirodnom fermentacijom. Redovnom upotrebom se uravnotežuje kiselo stanje organizma.

Lekovito dejstvo:

  • Čisti masnu jetru i otrove iz organizma
  • Povećava imunitet i izdržljivost na stres
  • Reguliše varenje i rad želuca
  • Snažan antioksidans
  • Usporava starenje.

Dogat kalcijumom (24mg), gvožđem (1,7mg), fosforom (22mg), kalijumom (250mg), vitaminima B1, B2. Sadrži veliku količinu limunske kiseline, koja je mnogo boljeg kvaliteta i većeg sadržaja vitamina C od onog u limunu.

Limunska kiselina čisti masnu jetru, pomaže njen rad i na taj način vrši detoksikaciju organizma. Korišćenje ovih proizvoda će prijati i trudnicama, jer im je potreban kalcijum, a vitamin C (snažan antioksidans) iz limunske kiseline poboljšava apsorbciju kalcijuma.

Prirodni enzimi kojim je sirće bogato regulišu varenje i rad želuca. Katenin ubrzava rad creva, svarljivost proteina i ima antiseptičko dejstvo, što dovodi do otklanjanja umora i povećanja izdržljivosti. Pri tome katenin prebacuje teške metale iz pojedinih organa do bubrega i probavnog trakta i vrši njihovu eliminaciju.

Fermentisani  proizvodi menjaju Ph vrednost krvi iz kisele u baznu i stvaraju veću otpornost organizma na grip i prehlade a deluju veoma lekovito i kod stomačnih tegoba i mučnine na putovanju.

Sastav:

Umebosi rastvor, morska so i šizo lišće.

Pakovanje 200ml Mitoku

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top