Super Energy Mix 100g organski Beyond

980 RSD

Super Energy mix je kreiran za sve one koji vode aktivan i dinamičan život.

Super Energy Mix 100g

Super Energy Mix je kreiran za sve one koji vode aktivan i dinamičan život. Omogućite unos najkvalitetnijih hranjivih materija pritom vodeći računa da sve namirnice budu vrhunskog organskog, biljnog porekla.

Ne sadrži alergene, laktozu i gluten. Pogodan je za vegetarijance i vegane, sportiste, rekreativce.

Energy mix je veoma efikasno sredstvo za čišćenje organizma od slobodnih radikala, koji imaju razoran uticaj na gradivne ćelijske elemente u organizmu.

Time  pomaže organizmu u prevenciji od mnogih oboljenja.

Sastav:

Organski asai, guarana, maka, ašvaganda, kamu kamu, baobab i lukuma.

Asai je voće je bogat izvor antioksidanasa i vitamina C, čime bitno utiče na jačanje organizma i imuniteta. Budući da Asai ima nekoliko puta više antioksidanasa nego ostala voća.

Između ostalog Asai sadrži visok nivo vitamina B3, koji pomaže ćelijama da stvore ATP, koji je odogovoran za energiju u ćelijama. Redovnim korišćenjem Asai pomaže da uobičajene dnevne aktivnosti obavljamo uz manji utrošak energije tako da u večernjim satima osećamo manju iscrpljenost i umor.

Guarana sadrži fitohemikalije poput teobromina, saponina, tanina i katehina. Fitohemikalije su moćni antioksidanti koji pomažu u sprečavanju, usporavanju ili zaustavljanju mnogih bolesti.

Maka balansira hormone i neguje ceo endokrini sistem, uključujući štitnu žlezdu. Tako pozitivno utiče na otklanjanje hroničog umora i poboljšanje raspoloženja. Jedna od pratećih pojava je i lepši izgled i kvalitet kože i tena.

Ashwagandha se takođe koristi kao “adaptogen” koji pomaže telu da se nosi sa svakodnevnim stresom i kao opšti tonik. Neki ljudi, takođe, koriste Ashwagandhu za poboljšanje sposobnosti razmišljanja, smanjenje bola i oticanja (upale) i sprečavanja efekata starenja. Koristi se i za probleme plodnosti kod muškaraca i žena i za povećanje seksualne želje.

Kamu kamu je vrsta superhrane i predstavlja prirodni podizač energije, a i sjajan je za zdravlje očiju i usne duplje. Ovo egzotično voće sadrži 60 puta više vitamina C od pomorandže, a samo jedna kašičica ovog praha ima 600 puta više vitamina C od pomorandže. Kamu kamu prah ima čak 12% vitamina C, što je za sada najviše moguće.

Fitohemijska ispitivanja baobaba su otkrila u njegovom sastavu flavonoide, fitosterole, aminokiseline, masne kiseline, vitamine i minerale. Najbogatiji je izvor prirodnih vlakna u izuzetno visokoj koncentraciji – čak 45%! Vlakno je prirodni prebiotik, koji hrani dobre bakterije u crevima i izuzetno jako utiče na imunski sistem.

Ima prijatan ukus, lako se vari i sadrži značajnu količinu minerala, pre svega kalcijuma.

Način upotrebe:

Jednu kafenu kašičicu mixa razmutiti u vodi, soku, čaju, smutiju, frapeu. Možete ga dodavati u kaše, čia puding ili musli.

Nutritivna vrednost u 100g:

Energ.vrednost 1350kJ/ 322 kcal

Proteini 8g

Ugljeni hidrati 46g

od kojih šećeri 0g

Masti 3g

Od kojih zasićene masne kiseline og

Biljna vlakna 36g

So 0g

Pakovanje 100g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top