Pirinčani griz beli bez glutena 500g

240 RSD

Pirinčani Beli Griz Bez Glutena: Univerzalni Sastojak Za Zdravu Ishranu

 

Pirinčani Beli Griz Bez Glutena: Univerzalni Sastojak Za Zdravu Ishranu

Beli pirinčani griz je izuzetno hranljiv, siromašan mastima, ali bogat skrobom, što ga čini nezamenljivim dodatkom u mnogim receptima.

Hranljiva Vrednost i Neutralan Ukus

Dobija se mlevenjem kvalitetnog belog pirinča, stvarajući nežnu teksturu koja se lako uklapa u različita jela. Neutralan ukus i odsustvo mirisa čine ga prilagodljivim sastojkom u mnogim receptima.

Bogatstvo Mineralima i Vitaminima

Pirinčani griz je bogat fosforom, kalijumom, magnezijumom, kalcijumom, manganom, gvožđem, sumporom, bakrom, cinkom, fluorom, kobaltom, vitaminom E i B kompleksom. Ova nutritivna vrednost čini ne samo hranom već i lekom.

Lako Svarljiva Alternativa

Svi proizvodi od pirinča, uključujući i pirinčani griz, spadaju u izuzetno lako svarljivu hranu, što ga čini pogodnim izborom za osobe sa osetljivim organima za varenje ili onima koji se oporavljaju od bolesti.

Bezglutenska Opcija za Zdravu Ishranu

Pirinčani griz je bezglutenska namirnica, što ga čini idealnim izborom za osobe koje imaju celijakiju ili intoleranciju na gluten. Njegova bogata nutritivna vrednost čini ga blagodetom za dobro funkcionisanje nervnog sistema i pruža neiscrpnu energiju i zdravlje.

Nutritivna vrednost na 100g:

U 100g ima 13,1 g vode, 7,4 g belančevina, 2,2 g masti, 75,4 g ugljenih hidrata, 0,67 g sirovih vlakana, 1,2 g mineralnih materija, 0,41 mg vitamina B1 i 5,2 mg nikotinamida.

Pakovanje 500g Hemija Comerce

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top