Palenta bez glutena 500g Aleksandrija

220 RSD

Palenta bez glutena: Zdrav i Ukusan Obrok

Palenta bez glutena 500g: Zdrav i Ukusan Obrok

U potrazi za zdravim obrocima? Premium mix palenta bez glutena, napravljena od izuzetne mešavine prosa, pirinča i kukuruza, pruža savršenu opciju za vaše nutritivne potrebe. Evo zašto bi trebalo da je uključite u svoju ishranu:

1. Hranljiva Vrednost:

Ovo ukusno jelo ne samo da je izuzetno hranljivo, već je i bogato važnim hranljivim sastojcima poput vitamina B kompleksa, vlakana i esencijalnih aminokiselina. To vam pruža dugotrajnu energiju i osećaj sitosti tokom dana.

2. Nizak Glikemijski Indeks:

Palenta ima nizak glikemijski indeks, što znači da ne izaziva nagli porast nivoa šećera u krvi. To je idealno za održavanje stabilnog nivoa energije i prevenciju dijabetesa.

3. Bogatstvo Vlaknima:

Kukuruz, jedan od glavnih sastojaka palente, bogat je vlaknima koja su ključna za zdravlje digestivnog trakta i podršku u prevenciji raznih zdravstvenih problema.

4. Vitamini i Minerali:

Palenta sadrži visok sadržaj kalcijuma, fosfora i drugih vitamina i minerala koji su važni za jačanje kostiju, imuniteta i opšteg zdravlja organizma.

5. Prilagođena Različitim Potrebama:

Ovaj mix je idealan za sve – od novorođenčadi do sportista. Svojim specifičnim svojstvima pruža podršku u održavanju kondicije, poboljšanju koncentracije i opštem zdravlju.

Dodatne Prednosti:

Osim osnovnih hranljivih vrednosti, ovaj mix ima niz dodatnih prednosti kao što su bazni karakter za jačanje imuniteta, lako svarljive belančevine, izvor folne kiseline i mnoge metaboličke funkcije.

Uživajte u zdravom i ukusnom obroku:

Bez glutena, bogat hranljivim sastojcima i prilagođen različitim ukusima, ovaj mix palente je izvanredan dodatak vašoj ishrani. Uživajte u njegovom jedinstvenom ukusu i blagodetima koje pruža vašem zdravlju i blagostanju.

Sastav:

Griz od prosa (33,33%), pirinčani griz (33,33%), kukuruzni griz (33,33%).

Priprema:

Vreme kuvanja 5-7 minuta.

Palenta bez glutena 500g Aleksandrija

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top