Pšenične mekinje 250g Vega

50 RSD

Pšenične Mekinje: Prirodna Podrška za Zdravu Probavu

 

Pšenične Mekinje: Prirodna Podrška za Zdravu Probavu

Pšenične mekinje predstavljaju koncentrat dijetalnih vlakana, mineralnih materija i vitamina, što ih čini idealnim dodatkom ishrani za podršku zdravoj probavi.

Proces Stabilizacije:

  • U procesu stabilizacije, klice koje su sklone užegnuću se eliminiraju odgovarajućim toplotnim tretmanom, što omogućava da se mekinje stabilizuju i sačuvaju svoje hranljive sastojke.

Upotreba:

  • Mogu se koristiti na različite načine, najčešće se dodaju u jogurt ili druge mlečne napitke po posebnom uputstvu i piju. Takođe, mogu se koristiti u pripremi pekarskih proizvoda kao što su hleb, pecivo i testenine, dodajući im dodatnu nutritivnu vrednost i poboljšavajući njihovu vlaknastu strukturu.

Benefiti:

  • Pšenične mekinje su bogate nerastvorljivim dijetalnim vlaknima, koja čine oko 95% njihovog sastava. Ova vlakna igraju ključnu ulogu u poboljšanju probave i podržavaju opšte zdravlje gastrointestinalnog trakta.
  • Konzumacija oko 50g pšeničnih mekinja dnevno može zadovoljiti dnevne potrebe za nerastvorljivim dijetalnim vlaknima.

Preporuke za Upotrebu:

  • Mogu biti delotvornije kada se koriste kroz pekarske proizvode kao što su hleb, pecivo i testenine, dodajući im nutritivnu vrednost i poboljšavajući teksturu.

Pakovanje 250g Vega

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top