Puter od Lešnika 170g Think Green

495 RSD

Sadrži mononezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.

 

Puter od Lešnika 170g

Puter od lešnika je prirodni proizvod dobijen procesom blendiranja blago tostiranog jezgra lešnika, pri čemu zadržava bogat nutritivni sastav lešnika i karakterističnu izvornu aromu.

Sadrži mononezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Lešnik je dobar izvor vitamina i minerala, a od ukupnih masti sadrži preko 70% mononezasićenih masnih kiselina. Ne sadrži gluten, hidrogenizovane masti, holesterol, šećer, veštačke dodatke ni konzervanse.

Izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva lešnika.

Iuzetnog ukusa posebno je bogat oleinskom masnom kiselinom (poput maslinovog ulja), što ga čini korisnim za prevenciju pojave povišenog nivoa holesterola u krvi.

Nutricionisti preporučuju upotrebu u ishrani dijabetičara.

Ukusna, kremasta i i zdrava alternativa nezdravim grickalicama i procesiranim namazima. Teško da ćete odoleti teglici ovog kremastog savršenstva, a njegov sjajan ukus čini ga omiljenim sastojkom brojnih recepata!

Pun zdravih masti i bogat vitaminima kao deo uravnotežene ishrane je odličan način da se brinete o svom telu i pri tom uživate!

Sadrži:

Monozasičene masne kiseline koje (pružaju dragocenu pomoć) doprinose u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.

Minerale:

Kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, cink.

Vitamine:

A, E, F, K, C, vitamini B grupe.

Upotreba:

Idealan kao zamena za slatke kremove, pa čak i kao prevenciju srčanih oboljenja u kombinaciji sa ribom, belim lukom, crnim vinom i svežim povrćem.

Osim kao namaz je idealan dodatak poslasticama, kuvanim jelima i sosovima.Izdvajanje ulja na površini namaza je uobičajena pojava.

Postan ne sadrži šećer, hidrogenizovane masti, aditive i konzervanse.

Ujedno je odlična namirnica za vegane i vegetarijance, kao i za sve osobe koje vode računa o svom zdravlju.

Pun zdravih masti i bogat vitaminima, lešnik puter kao deo uravnotežene ishrane je odličan način da se brinete o svom telu i pri tom uživate!

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost kcal 733

Masti 68g

od toga zasićene masne kiseline 13g

Ugljeni hidrati 11g

od toga šećeri  šećeri 2g

Proteini 17g

So 0g

Pakovanje 170g Think Green

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top