Kikiriki puter 180g Think Green

235 RSD

Kikiriki Puter : Ukusan i Zdrav Dodatak Vašoj Ishrani“

Prirodan Sastav, Izuzetan Ukus

 

Kikiriki Puter 180g: Ukusan i Zdrav Dodatak Vašoj Ishrani“

  1. Prirodan Sastav, Izuzetan Ukus

Želite li ukusan i zdrav dodatak svojoj ishrani? Think Green predstavlja svoj Kikiriki Puter, koji nije samo izvrstan po ukusu, već pruža i brojne zdravstvene koristi. Naš Kikiriki Puter pravi se isključivo od čistog kikirikija, bez ikakvih dodataka hidrogenizovanih masti ili šećera, čineći ga idealnim izborom za one koji vode računa o svom zdravlju.

  1. Zdrave Masnoće za Zdravo Srce

Osim što je neodoljivo ukusan, naš puter bogat je nezasićenim masnim kiselinama koje su ključne za smanjenje holesterola i održavanje zdravlja srca.

  1. Energija i Hranljivost

Sa značajnim udelom biljnih proteina (27%) i obiljem minerala poput magnezijuma, mangana i fosfora, naš Kikiriki Puter pruža vam energiju i podršku za vaše dnevne aktivnosti.

  1. Stabilizacija Šećera u Krvi

Uz nizak glikemijski indeks, naš puter pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, dok njegov jednostavan sastav od 100% pečenog kikirikija osigurava samo prirodne soli i šećere prisutne u samom kikirikiju.

  1. Ukusan i Svestran

Neka Think Green Kikiriki Puter bude vaš izbor za zdrav doručak ili ukusan međuobrok. Budite sigurni da ste odabrali najbolje za svoje telo i uživajte u svakom zalogaju!

Nutritivna vrednost u 100g:

Energetska vrednost 629kcal (2631kj)

Proteini 21g

Masti 49g

Zasićene masne kiseline 7%

Nezasićene masne kiseline 42%

Ugljeni hidrati 19g

Natrijum hlorid 0%

Šećer 6%

Kikiriki puter 180g Think Green

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top