Ši puter nerafinisani 150ml Marigold

890 RSD

Nerafinisani ši puter ima prirodna svojstva čine ga idealnim za negu suve, ispucane kože, kao i za tretiranje problema poput ekcema i psorijaze.

Ši puter nerafinisani 150ml Marigold

Ši puter ima prirodna svojstva čine ga idealnim za negu suve, ispucane kože, kao i za tretiranje problema poput ekcema i psorijaze.

 Namena:
  1. Prirodna hidratacija i nega kože: Šea puter je izuzetno bogat vitaminima i masnim kiselinama koji dubinski hidriraju kožu, čineći je mekom, glatkom i sjajnom.
  2. Zaštita od slobodnih radikala: Sadrži antioksidanse koji pomažu u zaštiti kože od štetnih slobodnih radikala iz okoline, Time se usporava proces starenja i očuvava mladolik izgled kože.
  3. Smanjenje upala i iritacija: Zahvaljujući svojim protivupalnim svojstvima, ši maslac može umanjiti upale i iritacije na koži, smirujući crvenilo i ublažavajući svrab.
  4. Podsticanje regeneracije kože: Aktivni sastojci u ši puteru podstiču regeneraciju kože. Pomaže u obnovi oštećenih tkiva i smanjenju pojave ožiljaka i strija.
  5. Prirodna zaštita od sunca: Sadrži prirodne zaštitne faktore od sunca (SPF). Pruža koži dodatnu zaštitu od štetnih UV zraka.
  6. Višestruka upotreba: Osim za negu kože, Shea puter može se koristiti i za negu kose. Kao balzam za usne, za tretiranje suvih i ispucalih pete, kao i za masažu tela.

Pažljivo proizveden i pakovan kako bi zadržao sve prirodne hranljive sastojke i blagodati. Uvereni smo da će vam naš proizvod pružiti vrhunsku negu kože i zadovoljstvo koje zaslužujete.

Sastav: nerafinisani Ši puter

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top