Puter od kikirikija 170g Granumfood

260 RSD

Puter od Kikirikija 170g: Prirodna i Hranljiva Alternativa za Svaku Trpezu

Puter od Kikirikija 170g: Prirodna i Hranljiva Alternativa za Svaku Trpezu

Puter od kikirikija je postao neizostavan deo ishrane širom sveta zbog svog izuzetnog ukusa i obilja korisnih sastojaka koje donosi našem telu.

Zašto Odabrati Puter od Kikirikija?

Napravljen isključivo od kikirikija, bez dodataka hidrogenizovanih masti ili šećera koji su česti u drugim namazima, ovaj puter nudi prirodnu i hranljivu alternativu za svakodnevnu upotrebu.

Zdravstvene Prednosti:

  • Nezasićene Masne Kiseline: Zahvaljujući prisustvu nezasićenih masnih kiselina, pruža podršku u očuvanju zdravlja srca i kardiovaskularnog sistema.
  • Bogatstvo Minerala: Magnezijum, mangan, fosfor, selen, zajedno sa vitaminima E i B3, čine ovaj puter izuzetno korisnim za opšte zdravlje.
  • Biljni Proteini: Sa visokim sadržajem biljnih proteina (27%), posebno je koristan za sportiste i aktivne osobe koje teže održavanju mišićne mase i opšte vitalnosti.
  • Ugljeni Hidrati: Imaju nizak glikemijski indeks, što ga čini idealnim za održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi.
  • Esencijalne Nezasićene Masne Kiseline: Ključne su za metaboličke procese i osećaj sitosti, te mogu pomoći u kontroli telesne težine.

Sastav:

Kako Koristiti Puter od Kikirikija?

Koristi se kao namaz, dodatak poslasticama i slanim specijalitetima. Pogodan je za vegane, sportiste i sve koji teže zdravom načinu života. Takođe je bez glutena, holesterola i kazeina, te se može koristiti u različitim receptima kao zamena za margarin ili puter.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost: 659 kcal

Proteini: 26g

Ugljeni hidrati: 18g

Masti: 51g

Puter od kikirikija 170g Granumfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top