SOJINO BRAŠNO 3kg

897 RSD

Sojino brašno 3kg

Sojino brašno se proizvodi od čistog oljušteneog zrna soje, posebnim hidrotermičkim procesom u kome se bez upotrebe hemiskih jedinjenja odstranjuje deo masnoća i anti nutritivna jedinjenja čime dobijamo ovo obezmašćeno i tostirano brašno od soje sa povećanim udelom proteina.

Pored toga, sadrži prirodan odnos vrednih proteina, sojinog ulja, lecitina, minerala i vitamina rastvorljivih u mastima, ostaje nenarušen.

Bogato svim esencijalnin nutritivnim elementima ovo brašno je višestruko dobar sastojak koji pored hranjivih svojstava ima i atraktivna svojstva za ribu svojim slatkastim ukusom i mirisiom i ne najmanje bitno ima i odlične vezujuće karakteristike koje olakšavaju rolanje boila.

Najčešće se sojino brašno koristi u kombinaciji sa običnim brašnom, pa se ono može koristiti za domaće testo za picu ili za ukusne palačinke. Odlično za pravljenje hleba i sitnih kolača. U takvim receptima se koristi 30% sojinog brašna, pomešanog sa pšeničnim ili ražanim brašnom. Uvek pažljivo promešajte brašno pre upotrebe.

Dosta kuvara koristi sojino brašno kako bi dobili gušći sos, koriste ga i za pravljenje domaćeg sojinog mleka ili za prženje. prženje sa sojinim brašnom utiče na smanjenje masti koje obično ima u prženoj hrani.  Dobro i za pečenje. Ono daje dobre količina proteina domaćim pecivima i daje im dugotrajnu svežinu.

Pakovanje 3kg

Proizvođač Sojaprotein

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top