Soygurt od soje 500ml Macrobiotic

210 RSD

Jogurt od soje je idealna zamena za mlečne proizvode za osobama  sa tolerancijom na laktozu.

Soygurt od soje 500ml Soyogurt

Soygurt od soje je idealna zamena za mlečne proizvode kao što je jogurt, osobama sa tolerancijom na laktozu a pri tom je vrlo blagog je ukusa .

Istraživanja pokazuju da soja umanjuje simptome menopauze, kada je potreba za hranom manja. Energetske potrebe za hranom se smanjuju. Prate ih fiziološke promene kao što su slabljenje koštanog tkiva, osterporoza, zastoj u cirkulaciji i paradentoza.

Psihičko stanje je takođe promenljivo, žene postaju osetljivije i manje tolerantne jer je uticaj stresa sve veći. Uravnotežena ishrana i fizička aktivnost mogu ublažiti ove simptome pa se preporučuje promena prehrambenih navika i unos sojinih proizvoda.

Sojin jogurt je napravljen od fermentisanog sojinog mleka i koristan je izvor biljnih hranljivih materija za koje se veruje da regulišu efekat hormona.

Niskokaloričan jogurt, a dobar je izvor proteina i kalcijuma. Studije pokazuju da proizvodi od soje ublažavaju kako simptome menopauze, tako i PMS–a. Lako se vari i ne sadrži laktozu, ni kazein (glavni protein u kravljem mleku).

Sojin jogurt se reporučuje za doručak ili večeru uz integralno pecivo, proju ili pitu. Soygurt može da se koristi kao gotov napitak umesto jogurta ili mu se po želji dodaju voće, žitarice, semenke.

Pogodan je za vegane ,osobe na dijeti zbog visokog udela proteina, dijabetičare, i ljude koji poste. Proizvod ne sadrži laktozu i holesterol.

Sastav:

Soja, ferment kulture za jogurt.

Pakovanje: 500 ml

Proizvođač: Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top