Srebrna voda Koloid 500ml+500ml gratis

750 RSD

Srebrna voda smanjuje ph vrednost organizma i pomaže kod bakterija i virusa.

Srebrna voda Koloid 500ml+500ml gratis

Srebrna voda služi kao prirodni antibiotik, za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja.

Sastav: srebrna voda sa 15 ppm koloidog rastvora 

Dobija se kroz proces koloidnog pravljenja srebrnih jona, nije samo efikasna u uništavanju širokog spektra patogenih mikroba, već takođe predstavlja kao snažan saveznik u održavanju imunološkog sistema na visokom nivou.

Jedinstvena svojstva srebrne vode ogledaju se u njenom sposobnošću da se suprotstavi raznim infekcijama i upalnim procesima.

Kao prirodni antibiotik ima značajnu ulogu u jačanju odbrambenih mehanizama organizma, smanjenju prisustva patogenih mikroorganizama i podsticanju procesa regeneracije.

Njena moć leži u sposobnosti da blokira enzime koje koriste bakterije, virusi i gljivice, time sprečavajući njihovo razmnožavanje i širenje.

Nedavna istraživanja sprovedena na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu pokazala su da je srebrna voda efikasna u borbi protiv različitih bakterija, virusa i gljivica, potvrđujući tako njenu reputaciju kao moćnog prirodnog leka.

Osim toga pokazala se kao izuzetno korisna u terapiji brojnih zdravstvenih problema, uključujući alergije, artritis, infekcije urinarnog trakta, kožne bolesti, akne, upale pluća i mnoge druge.

Jedna od ključnih prednosti srebrne vode je u tome što nema štetnih nuspojava koje su česte kod sintetičkih antibiotika. To je čini sigurnim izborom za ljude svih uzrasta. Osim toga, njena regenerativna svojstva pružaju podršku za različite delove tela, uključujući jetru, kosti, meka tkiva i imuni sistem.

Korišćenje srebrne vode može biti korisno i kao preventivna mera, kako bi se ojačao imuni sistem i sprečile moguće infekcije. Za optimalne rezultate, preporučuje se uzimanje nekoliko puta dnevno, prema uputstvima.

Srebrna voda kao prirodni antibiotik ne samo da održava zdravlje organizma, već takođe pruža osećaj snage, energije i vitalnosti. Čineći ga neprocenjivim saveznikom u očuvanju zdravlja i blagostanja.

Upotreba:

Piti 4-6 x na dan, koristeći isključivo plastičnu kašičicu priloženu u ambalaži. Odrasli piju 10 ml, a deca po 5ml vode, pre jela.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 500ml+500ml gratis Koloid

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top