Suva Brusnica ceo plod nekandirana 100g

219 RSD

Redovna konzumacija brusnice može biti korisna za očuvanje zdravlja urinarnog trakta i opšteg zdravlja organizma, posebno za osobe koje su izložene stresu ili imaju određene zdravstvene probleme.

Suva Brusnica ceo plod nekandirana 100g

Izvanredna suva brusnica, ceo plod a uz to nekandirana osvojila je srca mnogih svojim prirodnim ukusom i bogatstvom hranljivih sastojaka.

Odlike:
  • Prirodna svežina: Suva brusnica nekandirana što znači da je potpuno prirodna, bez dodatog šećera ili veštačkih konzervansa. Zadržava svežinu i ukus sveže brusnice, ali u praktičnijem obliku.
  • Bogatstvo hranljivih sastojaka: Brusnica je poznata po visokom sadržaju antioksidanata, vitamina C i vlakana, koji su ključni za zdravlje. Konzumiranje suvih brusnica može doprineti jačanju imunog sistema, poboljšanju varenja i opštem zdravlju.
  • Ukusna poslastica: Sušena brusnica ima slatko-kiselkasti ukus koji je neodoljiv. Može se koristiti kao zdrava i ukusna poslastica za međuobrok ili dodatak raznim jelima i poslasticama, poput muslija, salata, kolača ili čak pilećih specijaliteta..
  • Praktično pakovanje: Dolazi u praktičnom pakovanju koje garantuje dugotrajnu svežinu i kvalitet proizvoda. Možete je nositi sa sobom kao zdravu užinu ili ih koristiti u kuhinji za razna jela i poslastice.
  • Svestrana upotreba: Može se koristiti na različite načine u kuhinji. Možete je dodati smutijima, žitaricama, pecivima ili je jednostavno jesti samu kao ukusnu poslasticu.

Brusnica je zdrava niskokalorična hrana, bogata vlaknima, vitaminima i mineralima, među kojima dominiraju vitamini C, A, E, minerali kalcijum, kalijum, magnezijum i gvožđe. Bogata je antioksidansima, kojima duguje snažna lekovita svojstva.

Brusnica zaista ima impresivna svojstva koja je čine izuzetno korisnom za zdravlje.

Njeno dejstvo kao prirodnog antibiotika, posebno u sprečavanju infekcija u urinarnom traktu, veoma je značajno. Činjenica da može da spreči prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu može biti od posebne važnosti u prevenciji i lečenju infekcija, dok njeni bioflavonoidi pružaju dodatne beneficije za zdravlje desni, srca, krvnih sudova i drugih oblasti.

Proantocijanidini u brusnici su ključni za njeno antibakterijsko delovanje, posebno protiv bakterije E.coli i drugih patogenih mikroorganizama u urinarnom traktu. Ova svojstva čine je ne samo korisnom u prevenciji urinarnih infekcija već i u borbi protiv različitih patogenih mikroorganizama.

Ispitivanja koja se vrše kako bi se odredila optimalna količina antibakterijskih komponenti u urinu za efikasno delovanje na bakterije su izuzetno važna za dalje razumevanje i primenu brusnice u medicinske svrhe. S obzirom na sve ovo, redovna konzumacija brusnice ili njenog soka može biti korisna za očuvanje zdravlja urinarnog trakta i opšteg zdravlja organizma, posebno za osobe koje su izložene stresu ili imaju određene zdravstvene probleme.

Sastav: brusnica, sok od jabuke.

Pakovanje 100g rf

Original pakovanje 500g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top