Super Green mix 80g organski Beyond

850 RSD

Super Green Mix Beyond: Prirodna Moć Zelene Energije

Nema na zalihama

Super Green Mix Beyond: Prirodna Moć Zelene Energije

Super Green Mix predstavlja savršenu mešavinu najkvalitetnijih organskih superhranljivih sastojaka, dizajniranu da vam pruži izvanrednu dozu vitalnosti i energije. Evo zašto je ova mešavina toliko posebna:

1. Visok Sadžaj Hlorofila:

Hlorofil, poznat kao „zelena krv“, prisutan je u velikim količinama u ovoj mešavini, pružajući vam sve blagodeti ove dragocene supstance koja podstiče detoksikaciju organizma i održava zdravu krvnu sliku.

2. Superhranljivi Sastojci:

Mešavina uključuje šest fantastičnih sastojaka, poput organske spiruline, hlorele, lucerke, ječmene trave, pšenične trave i moringe, koji su bogati vitaminima i mineralima, ključnim za optimalno zdravlje.

3. Detoksikacija i Imunološka Podrška:

Uz Super Green Mix možete da eliminišete toksine iz organizma i podržite imunitet. Zahvaljujući protivupalnim svojstvima, ova mešavina može biti posebno korisna za osobe koje se bore sa malokrvnošću.

4. Raznovrsne Mogućnosti Upotrebe:

Možete je dodati u svoje omiljene napitke poput šejkova i smutija, ili je jednostavno rastvoriti u vodi ili soku. Takođe je sjajan dodatak kašama, čia pudingima ili musliju, dajući im dodatnu dozu hranljivosti.

Nutritivna Vrednost:

U 100g proizvoda, sadrži 1201kJ (287 kcal) energijske vrednosti, 19g proteina, 29g ugljenih hidrata, 3g masti i 3g vlakana.

Preporuke za Upotrebu:

Preporučuje se da razmutite kafenu kašičicu praha u vodi, soku ili frapeu. Počnite sa manjim dozama i postepeno povećavajte količinu kako biste postigli željene efekte. Preporučena dnevna doza je 1-5 g, što odgovara kafenoj kašičici (1,5 g). Pakovanje sadrži 53 dnevne doze i ne sadrži alergene.

Sastav:

Uživajte u Super Green Mixu i osetite svu snagu zelene energije koja će vam doneti vitalnost i blagostanje!

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 80g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top