Detox Glina u prahu 150g Shenemil

750 RSD

Detox glinu treba koristiti kod sledećih stanja: povećan krvni pritisak, gojaznost, dijabetes, povećana masnoća u vidu holesterola i triglicerida, nervna napetost, ulkus, smanjen imunitet, reuma i sl.

Detox Glina u prahu 150g Shenemil

Shenemil Detox glina u prahu! Ovaj proizvod je rezultat prirodne vulkanske aktivnosti, s ključnim sastojkom bentonitom koji je poznat po svojim čudesnim svojstvima.

Evo zašto biste trebali razmotriti ovaj fantastični proizvod:

  1. Prirodni sastojci: Bentonitna glina je bogata mineralima kao što su gvožđe, kalijum, silicijum, magnezijum, natrijum i kalcijum, što je čini idealnim dodatkom za vaše zdravlje.
  2. Detoksikacija i eliminacija toksina: Shenemil glina ima organska svojstva i stvara gelu sličnu strukturu kada dođe u dodir s vodom. Tako omogućavajući detoksikaciju i eliminaciju toksina iz vašeg organizma na prirodan način.
  3. Efikasna detoksikacija: Aktivirana bentonitna glina, koja se klasifikuje kao nanočestica, postiže visoku efikasnost u prirodnom čišćenju organizma, čineći je nezamenljivim saveznikom u vašem zdravstvenom putovanju.
  4. Zdravlje crevne flore: Bentonitna glina ima emulzifikaciona svojstva koja pomažu u razgradnji masnih naslaga u crevima i olakšavaju funkciju jetre, bubrega i žlezda s unutrašnjim lučenjem. Takođe podržava regeneraciju oštećene sluzokože crevne flore.
  5. Brojne koristi: Upotreba gline pozitivno utiče na uravnoteženje kiselo-baznih procesa u organizmu. Kao što je eliminaciju gasova u crevnoj flori, apsorpciju hrane u tankom crevu, čišćenje jetre od otrova, regulaciju krvnog pritiska i smanjenje promena na koži poput masnih bubuljica, akni i mitisera.
Sa Shenemil Detoks glinom vaše telo će dobiti sveobuhvatnu podršku koja mu je potrebna za čišćenje i osvežavanje.

Uz jednostavno uputstvo za upotrebu i prirodne sastojke, možete biti sigurni da pravite pravi izbor za svoje zdravlje.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Tu smo da vam pomognemo u svakom koraku vašeg zdravstvenog putovanja.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 150g Shenemil 

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top