Una de Gato ( mačija kandža ) Nuestra 60 kapsula

2.090 RSD

Mačija kandža je korisna i u regulisanju krvnog pritiska, poboljšanju cirkulacije i sprečavanju stvaranja krvnih ugrušaka.

Una de Gato (Mačija Kandža) – Nuestra, 60 Kapsula

Mačija kandža, poznata i kao Una de Gato ili Cat’s Claw, je biljka koja je postala sinonim za jačanje imuniteta i ublažavanje upala. Brojna istraživanja potvrdila su njene blagotvorne učinke, posebno u tretmanu artritisa, reumatizma i raznih digestivnih problema.

Sastav:

Svaka kapsula sadrži 450mg mačije kandže.

Mačija kandža je biljka koja raste u Južnoj Americi i poznata je po dva glavna tipa – onaj koji se često koristi za jačanje imuniteta, kao i onaj koji je popularan u tretmanu osteoartritisa.

Tradicionalna Upotreba:

Narodi Južne Amerike tradicionalno koriste mačiju kandžu za rešavanje različitih zdravstvenih problema, uključujući artritis, rak, respiratorne infekcije i još mnogo toga.

Naučno Potvrđena Delovanja:

Naučna istraživanja su pokazala da mačija kandža ima imunostimulativno i antikancerogeno dejstvo, dok istovremeno deluje antivirusno.

Dodatne Prednosti:

Mačija kandža kapsule mogu da se kombinuju sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima. Osim toga, mačija kandža je korisna i u regulisanju krvnog pritiska, poboljšanju cirkulacije i sprečavanju stvaranja krvnih ugrušaka.

Upotreba:

Preporučena doza je 2 kapsule dnevno ili 2×2 kapsule u slučaju ekstremnog pada imuniteta. Može se uzimati na prazan stomak, uz vodu.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente mačje kandže u svojoj praksi.

Pakovanje 60 kapsula Nuestra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top