Urinol čaj biljna mešavina 130g BioTea

570 RSD

Urinol čaj Bio Tea: Prirodno Rešenje za Zdravlje Mokraćnih Kanala

 

Urinol čaj Bio Tea: Prirodno Rešenje za Zdravlje Mokraćnih Kanala

Urinol čaj je pažljivo osmišljena biljna mešavina koja pruža umirujuće i blago dejstvo, koristeći odabrano bilje sa dezinfekcionim i antiseptičkim svojstvima. Namenjen je za tretiranje raznih upala mokraćnih kanala, bubrega i bešike.

Dezinfekcija i Antiseptičko Delovanje:

Sastavljen od pažljivo izabranih biljaka, pruža efikasnu podršku u lečenju bakterioloških infekcija urinarnog trakta. Njegova formulacija cilja na eliminaciju patogenih mikroorganizama, čime pomaže u ublažavanju simptoma upala i sprečava njihovo dalje širenje.

Eliminacija Peska iz Bubrega i Bešike:

Pored toga, koristan je i za oslobađanje od peska koji se može nakupiti u bubrezima i bešici. Redovno konzumiranje čaja može pomoći u prirodnom izbacivanju peska, smanjujući rizik od nastanka bubrežnih kamenaca i poboljšavajući opšte zdravlje urinarnog sistema.

Diuretičko Delovanje:

Osim svojih dezinfekcionih svojstava, mešavina biljaka poseduje i diuretičke osobine. Ovo diuretičko delovanje podstiče češće mokrenje, što može doprineti pročišćavanju urinarnog sistema i eliminaciji toksina iz organizma.

Urinol čaj je prirodno rešenje za održavanje zdravlja mokraćnih kanala, pružajući blagu, ali efikasnu podršku u lečenju upala i eliminaciji peska iz bubrega i bešike. Sa svojim diuretičkim svojstvom i sposobnošću da deluje kao prirodni antiseptik, može biti koristan dodatak vašoj svakodnevnoj rutini za očuvanje zdravlja urinarnog sistema.

Upotreba:

supenu kašiku čaja preliti sa 200ml ključale vode ostaviti 10 min i procediti. Piti 3 puta dnevno .

Sastav:

  • List medveđeg grožđa
  • List bele breze
  • List rastavića
  • Vranilova trava
  • List peršuna

Pakovanje: 150g

Proizvođač: BioTea

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top