Akai prah 100g We Are One

1.350 RSD

Akai povoljno deluje na zdravlje srca i kompletan kardiovaskularni sistem, sprečava nastanak tromba i čini krvne sudove elastičnim.

Akai prah 100g

Sastav : 100% Akai prah

Akai je prirodno bogat vitaminom C i nezasićenim masnim kiselinama, ima vrlo visok antioksidativni kapacitet od čak 82500 ORAC jedinica.

Budući da prirodno sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine i antioksidante, acai se smatra superhranom. Acai je vrsta palme koja raste u srednjoj i južnoj Americi. Plodovi acai palme su male, okrugle, crno-ljubičaste bobice koje su izgledom slične grožđu.

Uživajte u svojstvima acai praha u frapeu, svom omiljenom napitku ili kao dodatak prirodnim poslasticama. Jelima i pićima daje  intenzivno ljubičastu boju.

Prah Akaia je bogat magnezijumom, kalcijumom i dobar je izvor gvožđa.

Kalcijum igra ulogu u mnogim funkcijama organizma, uključujući i doprinošenju normalnom funkcionisanju mišića, prenosu informacija kroz nervni sistem i održavanju zdravih kostiju i zuba. Magnezijum doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj funkciji mišića, metabolizma i smanjuje umor.

Gvožđe doprinosi normalnom transportu kiseonika kroz telo, takođe doprinosi normalnim kognitivnim funkcijama, normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora.

Dejstvo Akaia:

Antioksidant-neutrališe slobodne radikale, štiti organizam od infekcija, virusa , bakterija i parazita, štiti ćelije od oštećenja netralizujućidejstvo toksina. Detoksikacija izbacuje toksine iz organizma, poboljšava rad creva, i oslobađa višak tečnosti iz organizma.

Akai snižava masnoće u krvi i tim štiti srce i krvne sudove.

Povoljno deluje na zdravlje srca i kompletan kardiovaskularni sistem, sprečava nastanak tromba i čini krvne sudove elastičnim. Mršavljenje sa akaiem ubrzava metabolizam, topi masne naslage, izbacije višak tečnosti, poboljšava varenje, daje osećaj sitosti a samnujuapetit što doprinosi samnjenju telesne težine.

Akai u prahu je eliksir mladosti koji štiti ćelije od oksidativnog oštećenja i na taj način usporava proces starenja.

B3 vitamin daje energiju tako da sena kraju dana manje osećate umornim i iscrpljenim, doprinosi boljem pamćenju i boljoj koncentraciji, održava raspoloženje.

Način upotrebe:

Preporučeni dnevni unos od 1-3 kafene kašičice. Možete ga dodati u sladoled i zdrave poslastice, ili u vaš omiljeni napitak kao što je sok, biljno mleko, proteinski šejk, smuti…

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 588kcal/2420kJ

Ukupne masti 54g

od kojih zasićene masti 33g

od kojih mono-nezasićene 17g

od kojih polinezasićene 1g

Dijetalna vlakna 32g

Proteini 8g

Ukupni ugljeni hidrati 1g

od kojih šećeri 0g

So 0g

Minerali:

Kalijum 860mg

Kalcijum 347mg

Gvožđe 3,8mg

Vitamin A 374µg

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top