Vivo miks sa đumbirom 350g Medivi

1.100 RSD

Vivo miks sa đumbirom 350g Medivi

Vivo miks sa đumbirom, ehinaceom, žalfijom i mlečom je pažljivo selektovana mešavina koja omogućuje bolju cirkulaciju krvi i doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema, utiče na smanjenje holesterola i triglicerida.

Ovaj miks obiluje aktivnim supstancama koje su spoj najboljih karakteristika pčelinjih proizvoda i bogatstva biljnoga sveta. Biljke kao što su kakao, ehinacea, đumbir i žalfija spadaju u krug, svaka za sebe, najzdravijih biljaka koje nam je priroda dala.

Vivo miks je pažljivo selektovana mešavina koja omogućuje bolju cirkulaciju krvi i doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema, utiče na smanjenje holesterola i triglicerida.

Blagotvorno deluje na sistem za varenje i povećava ukupnu izdržljivost i vitalnost organizma. Snažno deluje na mnoge patogene u organizmu, doprinosi eleminisanju toksina i slobodnih radikala i povećava ukupne odbrambene sposobnosti organizma.

Sastav i doziranje:

Vivo se sastoji od prirodnog meda, polena, mleča i najkvalitetnijeg kakaa, đumbira, ehinace, žalfije i drugih prirodnih sastojaka… Jedna velika kašika ujutru pola sata pre doručka. Sportisti i ljudi s zdravstvenim problemima mogu uzimati duplu dozu. Oprez za alergične na polen.

Pakovanje 350g Medivi

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top