Aktivni Ugalj u prahu 50g Top Food

420 RSD

Aktivni Ugalj u Prahu: Univerzalno Rešenje za Detoksikaciju i Beljenje Zuba

 

Aktivni Ugalj u Prahu: Univerzalno Rešenje za Detoksikaciju i Beljenje Zuba

Aktivni ugalj u prahu je izvanredan prirodni proizvod koji se koristi za različite svrhe, uključujući detoksikaciju tela, beljenje zuba, čišćenje kože i eliminaciju neprijatnih mirisa. Njegova sposobnost apsorbovanja štetnih materija ga čini nezamenljivim saveznikom u očuvanju zdravlja.

Prednosti i Namena:

  1. Detoksikacija Tela: Aktivni ugalj deluje kao sunđer u želucu, upijajući toksine i štetne materije iz organizma, što doprinosi poboljšanju opšteg stanja tela i jačanju imuniteta.
  2. Regulacija Holesterola: Smanjuje nivo lošeg holesterola i povećava nivo dobrog holesterola, čime doprinosi zdravlju srca i krvnih sudova.
  3. Beljenje Zuba: Efikasno izbeljuje zube bez negativnih efekata kao što su upale desni ili oštećenje zubne gleđi, pružajući blistav osmeh bez potrebe za skupim tretmanima ili zahvatima u stomatološkim ordinacijama.
  4. Čišćenje Kože: Može se koristiti kao sastojak u različitim proizvodima za negu kože, čisteći pore i uklanjajući nečistoće, što rezultira čistijom i zdravijom kožom.
  5. Eliminacija Neprijatnih Mirisa: Deluje kao efikasan filter za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Bilo da se koristi u prostorijama ili kao dodatak u obući ili frižideru.

Način Upotrebe:

  • Beljenje Zuba: Umočite vlažnu četkicu za zube u aktivni ugalj i perite zube blagim, kružnim pokretima oko 2 minuta. Isperite usta temeljno. Ponavljajte po potrebi.
  • Oralna Upotreba: Razmutite jednu mericu aktivnog uglja u čaši vode i konzumirajte.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara.

Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koji koriste biljne suplemente.

Pakovanje 50g Top Food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top