Aktivni Ugalj u prahu 50g Top Food

420 RSD

Aktivni ugalj se koristi kao neverovatan detoks tela, rastovor za izbeljivanje zuba, sredstvo za čišćenje kože, filter nečistoće i eliminator neprijatnih mirisa.

Aktivni Ugalj u prahu 50g

Aktivni ugalj u prahu se koristi kao neverovatan detoks tela, rastovor za izbeljivanje zuba, sredstvo za čišćenje kože, filter nečistoće i eliminator neprijatnih mirisa.

Jednom unešen u želudac se ponaša kao sunđer koji svojim porama upija štetne materije. Jednom kada ih upije, a sobzirom da se ne prebacuje u naš organizam, izbacuju se stolicom napolje.

Aktivnom uglju je potrebno izvesno vreme da počne da deluje, između 1 – 4 h. I ako postoji sumnja da se desilo trovanje treba ga uzeti što pre, jer nema svrhe koristiti ga onda kada je neki „toksin“ već prešao u naš sistem.

Prisutan u ljudskoj kulturi od ranih godina 19. veka i predstavlja jedno od prvih sredstava u borbi protiv trovanja.  Kako je vreme odmicalo, njegova uloga je postajala sve veća i danas se, pored medicinske upotrebe koristi i za proizvodnju različitih filtera, industriji…

Njegova glavna uloga je:

1. Trovanja, sposobnost vezivanja toksina je njegovo glavno svojstvo, pa različita trovanja predstavljaju dobar razlog za njegovo korišćenje. Tu bi izdvojili trovanja lekovima ali i drugim toksinima.

Treba ga uzeti u periodu od jednog sata od trovanja, jer kako smo ranije napomenuli posle toga se toksini preuzimaju u organizam i njegovo dejstvo salbi. Takođe važno je ovde napomenuti da on ne deluje na sva trovanja tako recimo ne deluje na trovanje alkoholom, teškim metalima, gvožđem…

2. Smanjivanje gasova.

3. Ublažavanje mamurluka.

4. Terapija proliva ali u smislu skupljanja toksina koji ga izazivaju, naravno glavni lek za proliv su probiotici.

5. Higijena usta i zuba može se naći u mnogo preparata za usta i zube

6. Zarastanje rana:

Neke studije su pokazale da potpomaže zarastanje rana pogotovo kod dekubita, ali ta istraživanja nisu kompletna.

Beljenje zuba:

Svako od nas sanja o blistavom osmehu i lepim belim zubima, pa neretko pribegavamo različitim tretmanima koji bi nam to i omogućili. Na tržištu postoje različite paste za koje proizvođači tvrde da izbeljuju zube, brojni tretmani, kao i zahvati u stomatološkim ordinacijama.

Ipak, kako je praksa pokazala, većina ovih tretrmana ima i negativne posledice kao što su upale desni ili stanjivanje zubne gleđi. Zato se preporučuje okretanje nekim od prirodnih sredstava za izbrljivanje zuba. Jedan od njih jeste aktivni ugalj!

Dejstvo aktivnog uglja poznato je odavno i kao provereno sredstvo se koristi kao jeftina i brza metoda za ulepšavanja zuba. Pozitivni efekti brzo su vidljivi – odmah nakon prve primene, a ako pratite uputstva, neće biti nikakvih nusefekata.

Način upotrebe:

Umočite vlažnu četkicu za zube u ugalj, nagnite se nad posudu sa ugljem i stavite četkicu u usta. Ovo radite kako biste izbegli da umrljate lavabo.

Perite zube blagim malim krugovima oko 2 minuta, pažljivo ispljunite i dobro isperite usta. Vaša usta će se osećati izuzetno čistim nakon tretmana, za razliku od Vašeg lavaboa. Ponavljajte koliko često je potrebno.

Sastav:

aktivni ugalj prah od ljuske kokosovog oraha

Namena :

Detoksikacija je najbolji način za jačanje imuniteta, a jak imunitet znači zdravlje! I na tom „terenu” pokazuje svoju vrednost. Njegova sposobnost da adsorbuje i eliminiše brojne toksine doprinosi poboljšanju opšteg stanja organizma.

Povišen holesterol, iako ne izaziva simptome, oštećuje organizam. Aktivni ugalj povećava dobar holesterol  i smanjuje loš čime pokazuje svoj povoljan učinak na nivo ukupnog holesterola u krvi.

Način oralne upotrebe:

jednu mericu – kašičicu razmutiti u čaši vode.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara.

Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koji koriste biljne suplemente aktivnog uglja.

Pakovanje 50g Top Food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top