Sango koral u prahu 100g We Are One

1.199 RSD

Sango koral sadrzi mineralne soli što je srce uticaja korala na ljudsko telo. Ove soli su primarno kalcijum i magnezijum, zatim fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe.

 

Sango koral u prahu 100g

Sango koral u prahu sadrži mineralne soli koje imaju uticaj na ljudsko telo a to je kalcijum i magnezijum. zatim fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe. Jednostavan način snabdevanja tela prirodnim alkalnim mineralima.

Sadrži jonizovani kalcijum kao i 73 druga minerala i elementa u tragovima. U poređenju sa drugim proizvodima koralnog kalcijuma sadrži i magnezijum koji podržava unutrašnji mir i relaksaciju.

Najznačajniji podatak je da ovaj koral ima odnos 2:1 između kalcijuma i magnezijuma, što predstavlja idealnu srazmeru za ova dva elementa prilikom unosa u organizam.

Proizvod izuzetne biorapoloživosti, što znači da ga organizam usvaja u izuzetniom procentu jer je potpuno prirodan, bez aditiva, konzervanasa i boja.

Prah sanga obezbeđuje vredne alkalne minerale i elemente u jonizovanom obliku koji garantuje optimalnu resorpciju u telu.

Interesantno je da je procenat minerala i elemenata u tragovima sadržanih u Sango koralnom prahu gotovo identičan procentu kod zdravog čoveka. Dejstvo korala koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode.

Čistoća vode

Moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni.

Kiselo – alkalni balans, PH

Koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.

Redox potencijal vode (ORP) vode

Redoks potencijal koralne vode CORAL MINE ima negativan pokazatelj. Takva voda je živa i pomaze da se obnovi i unapredi opšte stanje organizma.

Površinski napon vode

Snižava površinski napon vode i zato je voda CORAL  MINE biološki dostupna, tečna i lako svarljiva, drugim rečima – živa voda. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora.

Obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći nju idealnom za održavanje zdravlja organizma. Pošto je voda u organizmu struktuisana, izuzetno je važno konzumirati vodu s pravilnom strukturom. Sadrži mineralne soli što je srce uticaja korala na ljudsko telo. Ove soli su primarno kalcijum i magnezijum, zatim fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe, hrom, mangan, cink, sumpor, silicijum i mnogi drugi elementi.

Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.

Pamćenje vode

Jedinstvena osobina CORAL MINE je da omogući vodi da izbriše negativno pamćenje i ispuni je energijom okeana.

 Lekovito dejstvo:

  • postizanju optimalnog PH krvi
  • smanjenju rizika oboljenja kardiovaskularnog sistema i organa za varenje
  • obogaćenju krvi kiseonikom
  • normalizaciji šećera u krvi
  • normalizaciji krvnog pritiska
  • normalizaciji bubrežne aktivnosti
  • normalizaciji digestivnog trakta i jetre
  • prevenciji reume i artritisa
  • poboljšanju elastičnosti mišiča i zglobova
  • obnavljanju normalne strukture zglobova i hrskavice

1g praha sadrži:

200 mg Kalcijuma

100 mg Magnezijuma

72 ostalih minerala i elemenata

Način upotrebe:

Maksimalna dnevna doza praha je 3g, najbolje podeljena u dve doze po 1,5g voćni sok, šejk. Prah je neutralnog ukusa.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top