Sango koral u prahu 100g We Are One

1.199 RSD

Sango Koral u Prahu – Prirodni Izvor Mineralnih Soli za Vaše Zdravlje

 

Sango Koral u Prahu – Prirodni Izvor Mineralnih Soli za Vaše Zdravlje

Sango Koral je izuzetno bogat mineralima, pružajući esencijalne hranljive materije koje su ključne za zdravlje tela, uključujući kalcijum, magnezijum, fosfor, kalijum, natrijum, gvožđe i mnoge druge minerale.

Sastav

100% čist Sango koral u prahu

Prednosti:

Sango Koral predstavlja izvor prirodnih alkalnih minerala koji su od vitalnog značaja za optimalno funkcionisanje organizma. Ovaj prah sadrži jonizovani kalcijum zajedno sa 73 druga minerala i elementa u tragovima. Osim toga, idealan odnos kalcijuma i magnezijuma (2:1) podržava metabolizam i unutrašnji mir organizma. Visoka bioraspoloživost ovih minerala omogućava laku apsorpciju u telu, što ih čini idealnim za podršku zdravlju.

Prednosti Sango Korala:

  1. Regulacija pH Nivoa Krvi: Sango Koral pomaže u postizanju optimalnog pH nivoa krvi, smanjujući rizik od bolesti srca i digestivnih problema.
  2. Obogaćivanje Krvi Kiseonikom: Pomaže u obogaćivanju krvi kiseonikom, poboljšavajući cirkulaciju i opšte zdravlje organizma.
  3. Podrška Funkcijama Organizma: Sango Koral doprinosi normalizaciji šećera i krvnog pritiska, poboljšava funkciju bubrega, digestivnog trakta i jetre, i pomaže u prevenciji reume i artritisa.
  4. Bogatstvo Minerala: Sadrži 200 mg kalcijuma, 100 mg magnezijuma i 72 ostala minerala i elementa, pružajući sveobuhvatnu podršku zdravlju.

Upotreba:

Preporučena dnevna doza je do 3g praha, podeljena u dve doze od po 1,5g. Prah se lako meša sa voćnim sokom, šejkom ili drugim napicima zbog neutralnog ukusa.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top