Ašvaganda u prahu 100g We Are One

650 RSD

Ašvaganda u prahu: Prirodna Podrška za Smanjenje Stresa i Poboljšanje Energije

Ašvaganda u Prahu: Prirodna Podrška za Smanjenje Stresa i Poboljšanje Energije

Ašvaganda u prahu je izuzetno efikasno prirodno sredstvo za ublažavanje anksioznosti i stresa, dok istovremeno povećava energiju, jača imunitet i značajno podiže libido kod muškaraca i žena!

Sastav:

100% organska ašvaganda u prahu (Withania somnifera) iz Indije.

Koren ašvagande sadrži dragocene bioaktivne sastojke, uključujući vitanolide, ključne za njen terapeutski potencijal. Ova drevna biljka, poznata i kao „indijski ginseng„, predstavlja adaptogen sa izuzetnim svojstvima, čiji koreni sežu duboko u istoriju Ajurvedske medicine. Hiljadama godina se koristi kao prirodni lek za brojne zdravstvene tegobe.

Koristi Ašvagande

 1. Smanjenje Stresa i Anksioznosti: Moćna u umanjenju simptoma stresa i anksioznosti. Redovna upotreba može pomoći u smirivanju uma i tela, pružajući osećaj unutrašnjeg mira i ravnoteže.
 2. Povećanje Energije: Ova adaptogena biljka revitalizuje organizam i podstiče prirodnu proizvodnju energije. Bez obzira da li se borite sa umorom ili želite da poboljšate svoju izdržljivost, ašvaganda može biti vaš saveznik u postizanju optimalnog nivoa energije.
 3. Jačanje Imuniteta: Podržava imunološki sistem, pomažući telu da se bori protiv infekcija i bolesti. Redovna konzumacija može ojačati odbrambene mehanizme organizma i smanjiti rizik od različitih oboljenja.
 4. Regulacija Hormona: Ova biljka može pomoći u balansiranju nivoa hormona u telu, što je posebno korisno za žene tokom menstrualnog ciklusa i menopauze. Može podržati zdravu funkciju štitne žlezde i pomoći u regulaciji hormona štitne žlezde.

Upotreba

Preporučena dnevna doza je od 3 do 5 grama, što odgovara jednoj kafenoj kašičici. Možete dodati ašvagandu u svoje omiljene napitke, smutije, čajeve ili sa medom kako biste uživali u njenim blagodetima.

Nutritivna vrednost na 100g:

 • Energetska vrednost: 1030 kJ (245 kcal)
 • Ugljeni hidrati: 49,9g,
 • od kojih je šećer 10g
 • Masti: 0,3g,
 • od kojih su zasićene masti 0,1g
 • Proteini: 3,9g
 • So: 0,06g

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente ašvagande u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top