Ašvaganda ulje 10ml Eterra

990 RSD

Ašvaganda smiruje anksioznost i stres, hrani i jača nervni sistem, uspostavlja mir uma.

Ašvaganda ulje 10ml

Ašvaganda ulje koje se naziva još i indijski žen–šen, je opšti tonik. Deluje na depresiju i anksioznost. Pored zaštitnog delovanja na nervni sistem, može se koristiti kao pomoću tretmanu oboljenja kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest.

Ašvaganda ima višestruko delovanje:

Umiruje anksioznost i stres, hrani i jača nervni sistem, uspostavlja mir uma.

Kao prevencija kod :

arteroskleroze, prevremenog starenja, dijabetesa, hipertenzije, malignosti, anksioznosti, depresije.

Ima sedativno svojstvo, daje miran, zdrav i dubok san, pomaže kod nesanice.

Povećava vitalnost i fizičku izdržljivost, zaustavlja starenje, aktivira anabolitičke procese. Hrani sva tkiva, a posebno mišiće, koštanu srž, kosti, zglobove. Podstiče plodnost, potencira reproduktivne hormone i povećava seksualnu snagu, koristi se za lečenje muške neplodnosti i impotencije, kao i za ojačavanje ženskog reproduktivnog sistema. 

Koristi za ispravljanje različitih seksualnih poremećaja kod muškaraca i žena. Preporučuje se sportistima za izdržljivost i brži oporavak nakon napora i posle povreda. Jača um, poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Sprečava prevremeni nastanak klimakterijuma i Parkinsonove bolesti. Ima moćno protivupalno i analgetsko svojstvo te je dobra za tretiranje reumatskih stanja i artritisa, korisna je kod bronhitisa, zapaljenja i infekcije gljivicom Candida.

Duboko prodire u tkiva, detoksikuje organizam, pojačava metabolizam i cirkulaciju, stimuliše varenje i čisti sluz. Korisna pri dugotrajnom lečenju astme, koristi se u periodima između napada. Preporučuje se kod hemoterapije i zračenja.

Upotreba:

Dve do pet kapi ašvagande dnevno. Ako se pomeša s vrućim mlekom i uzme pre spavanja, pomaže kod nesanice i teskobe.

Ako Ašvagandu stavite u vruće mleko zaslađeno medom ili šećerom, pojača ćete njeno sedativno dejstvo. Može se piti i sa mlakom vodom.

Preporučuje se da se uzima sa đumbirom radi što bolje apsorbcije i varenja. Preporučuje se upotreba sa uljem Brahmi.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top