Ašvaganda ulje 10ml Eterra

990 RSD

Ašvaganda smiruje anksioznost i stres, hrani i jača nervni sistem, uspostavlja mir uma.

Ašvaganda ulje 10ml Eterra

Ašvaganda ulje, poznato i kao indijski žen-šen, predstavlja sveobuhvatan tonik koji se ističe svojim pozitivnim delovanjem na mentalno i fizičko zdravlje.

Ulje Ašvagande je poznato po svojim sedativnim svojstvima koja umiruju anksioznost i stres, pružajući osećaj mira i opuštenosti. Pored toga, Ašvaganda se ističe i kao korisna podrška u tretmanu oboljenja kao što su Alchajmerova i Parkinsonova bolest.

Ašvaganda ima mnogobrojna blagotvorna svojstva koja se ogledaju u podršci celokupnom zdravlju. Ona deluje kao prevencija kod različitih oboljenja poput arteroskleroze, dijabetesa i hipertenzije, dok istovremeno hrani i jača nervni sistem.

Uz to, Ašvaganda podstiče zdrav san i pomaže kod nesanice, pružajući osvežavajući odmor tokom noći.

Jedno od ključnih svojstava Ašvagande je njena sposobnost da poboljša fizičku izdržljivost i vitalnost. Ona hrani mišiće, kosti i zglobove, dok istovremeno povećava seksualnu snagu i potenciju.

Osim toga, Ašvaganda jača mentalnu oštrinu, poboljšava pamćenje i koncentraciju, čineći ga korisnim dodatkom u svakodnevnoj ishrani.

Kada je reč o zdravstvenim stanjima, Ašvaganda se pokazala kao korisna u tretiranju različitih seksualnih poremećaja, reumatskih stanja, artritisa i bronhitisa. Takođe, ona ima protivupalno i analgetsko dejstvo, te je često preporučljiva u periodima oporavka nakon povreda ili napora.

Upotreba:

Preporučena doza je obično dve do pet kapi ulja dnevno. Može se konzumirati direktno ili pomešana sa toplim mlekom ili vodom, uz dodatak meda ili šećera radi pojačanog sedativnog dejstva.

Takođe se preporučuje kombinacija Ašvagande sa đumbirom radi bolje apsorpcije i varenja, kao i sa uljem Brami radi dodatnih zdravstvenih benefita.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top