Ulje Cimeta 30ml Eterra

699 RSD

Ulje cimeta ima snažna antibakterijska i antigljivična svojstva i smanjuje rizik od nastanka moždanog i srčanog udara .

Ulje cimeta obiluje raznim lekovitim svojstvima, koristeći se kako za spoljašnju, tako i za unutrašnju upotrebu. Ovo moćno ulje, sa svojim antioksidativnim dejstvom, pruža podršku jačanju imunog sistema organizma, boreći se protiv slobodnih radikala i usporavajući proces starenja.

Redovnom upotrebom, može se smanjiti učestalost prehlada i gripa, delujući kao prirodni antibiotik, dok istovremeno poboljšava moždane funkcije, pamćenje i koncentraciju.

Ima povoljan uticaj na srce i krvne sudove, smanjujući rizik od moždanog i srčanog udara. Tako sprečava pojavu krvnih ugrušaka i poboljšavajući cirkulaciju. Takođe, reguliše nivo šećera u krvi i smanjuje krvni pritisak, čineći ga dragocenim saveznikom u održavanju zdravlja.

Pored toga, ulje cimeta pokazalo je efikasnost u borbi protiv raznih gljivičnih infekcija. Kao što je  kandide, te doprinosi prevenciji raka debelog creva poboljšavajući probavu.

Njegova diuretička svojstva pomažu u eliminaciji viška tečnosti iz organizma, dok njegov afrodizijački efekat može koristiti kako muškarcima, tako i ženama.

Snažna antibakterijska i antigljivična svojstva cimeta proizlaze iz visokog nivoa antioksidanata koje sadrži. Takođe je bogat izvor magnezijuma, vlakana, gvožđa i kalcijuma. Njegov prijatan miris čini ga idealnim za inhalaciju u slučaju prehlade, gripa ili upale grla.

Za optimalnu upotrebu:

Preporučuje se razređivanje 1 do 5 kapi ulja u baznom, biljnom ulju, primenjujući ga 1 do 3 puta dnevno. Važno je izbegavati oralno uzimanje nerazređenog ulja, a pre upotrebe na koži, neophodno je uraditi testiranje kako bi se izbegle alergijske reakcije.

Napomena:

Ulje ne sme doći u kontakt sa očima, a preporučuje se izbegavanje nanošenja na lice i druge osetljive delove tela, osim ako nije pravilno razređeno.

Pakovanje 30ml Eterra

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top