BioRelax biljne kapi za opuštanje 100ml Priroda na Dar

1.720 RSD

Relax kapi su dijetetski proizvod koji na potpuno prirodan način dovode do opšteg smirenja nervnog sistema, normalnog sna i vraćanja životne energije.

BioRelax biljne kapi za opuštanje 100ml

BioRelax biljne kapi za opuštanje i protiv nesanice napravljene su po tradicionalnom receptu.To je nekada bio tradicionalni prirodni lek za smirenje koji su stari travari koristili da dovedu do psihičke i fizičke relaksacije.

Sastav lekovitog bilja:

Valerijana, Matičnjak, Bosiljak, Kantarion i Lavanda.

Ubrzan tempo života kao i izloženost svakodnevnom stresu dovodi do pojačane nervoze, napetosti i iscrpljenosti, a sve su češće i bolesti neurovegetativnog porekla.

Napetost i nesanica su nespecifičan poremećaj sna i veliki broj ljudi pati od ove tegobe.

Karakteriše je umor, iscrpljenost, teška moć koncentracije, napetost, a ukoliko traje duži vremenski period može se javiti i anksioznost. Ovo stanje je često praćeno i fizičkim simptomima kao što su: glavobolja, znojenje, lupanje srca i nervoza stomaka…

Dijetetski proizvod koji na potpuno prirodan način dovode do opšteg smirivanja nervnog sistema, normalnog sna i vraćanja životne energije.

Aktivne supstance linalil-acetat, linalol i cineol nalaze primenu u simptomatskom lečenju nemira, pojačane nervoze i nesanice. Najzastupljeniji valepotrijati valtrat i izovaltrat imaju blago sedativno dejstvo u lečenju poremećaja spavanja izazvanih anksioznošću.

Zahvaljujući sinergizmu svih aktivnih materija ima opuštajući efekat, smanjuju napetost i nervozu, uspostavljaju normalan ritam sna i ne stvaraju zavisnost.

Dejstvo:

  • Biljni sedativ od lekovitog bilja
  • Oslobađanje i od najupornije nesanice
  • Produžavanje mirnog spavanja
  • Antistresno delovanje
  • Smiruje napetost tela i uma

Koriste se kod sledećih stanja:

Antistres terapija i jačanje živaca, hronična nesanica i prekidi u spavanju, tanak san, grčenje mišića i tikovi usled stresa. Takođe se koriste kod kolitisa usled treme i stresa, stalna nervoza i uzrujanost, lupanje srca i aritmija usled stresa, glavobolje i migrene usled nerviranja.

Može se piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, sedativi, antipsihotici, lekovi za opuštanje mišića, lekovi za nesanicu, lekovi protiv grčeva) . Oni nemaju kontraindikacija sa njima mada mogu dovesti do veće pospanosti ali će vremenom dovesti do smanjivanja upotrebe lekova i njihovih nus pojava.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml vode i popiti. Dnevno uzimati najviše 90 kapi (4,8 ml), podeljeno u 3 doze, uvek pre obroka.

Kod nesanice i isprekidanog sna, prvu dozu (30 kapi) popiti u kasnim popodnevnim časovima, a dvostruku dozu (60 kapi) popiti neposredno pred spavanje.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top