BioRelax biljne kapi za opuštanje 100ml

1.720 RSD

BioRelax Biljne Kapi za Opuštanje: Prirodna Formula za Smirenje i San

BioRelax Biljne Kapi za Opuštanje: Prirodna Formula za Smirenje i San

Tražite li efikasan i prirodan način da se oslobodite stresa i poboljšate san?

BioRelax biljne kapi za opuštanje su tu da vam pruže olakšanje. Napravljene po tradicionalnom receptu, ove biljne kapi su nekada bile ključni prirodni lek za smirenje koji su koristili stari travari kako bi doveli do psihičke i fizičke relaksacije.

Borba protiv Napetosti i Nesanice:

U današnjem ubrzanom tempu života i konstantnom stresu, mnogi se bore sa napetošću i nesanicom. Karakteristični simptomi uključuju umor, teškoće sa koncentracijom, nervozu i nedostatak kvalitetnog sna. BioRelax biljna formula deluje na potpuno prirodan način kako bi umirila nervni sistem, vratila normalan ritam sna i povratila životnu energiju.

Prirodni Sastojci za Opuštanje:

Aktivne supstance poput linalil-acetata, linalola i cineola koje se nalaze u BioRelax kapi imaju umirujući efekat na nervni sistem. Dodatno, sastav ovih kapi uključuje lekovito bilje poput valerijane, matičnjaka, bosiljka, kantariona i lavande, poznato po svojim opuštajućim svojstvima.

Za Koga su Namenjene:

BioRelax kapi su idealne za sve koji se suočavaju sa stresom, napetošću i nesanicom. Takođe su korisne za osobe koje pate od glavobolja, migrena, lupanja srca i drugih fizičkih simptoma uzrokovanih stresom.

Preporučena Upotreba:

Rastvorite 30 kapi (oko 1,6 ml) u 200 ml vode i popijte. Preporučuje se uzimanje najviše 90 kapi (4,8 ml) dnevno, podeljeno u 3 doze, uvek pre obroka. Za nesanicu i prekide u spavanju, prvu dozu (30 kapi) popijte u kasnim popodnevnim časovima, a dvostruku dozu (60 kapi) neposredno pre spavanja.

Sastav:

Valerijana, Matičnjak, Bosiljak, Kantarion i Lavanda.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurir

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top