Balzamiko sirće od nara 250ml organsko

340 RSD

Organsko Balzamiko sirće od nara je ukusan dodatak salatama. Pored toga uspešno pospešuje probavu, te doprinosi stvaranju bazne sredine u organizmu.

 

Balzamiko sirće od nara 250ml

Organsko Balzamiko sirće od nara je ukusan dodatak salatama.Pored toga uspešno pospešuje probavu, te doprinosi stvaranju bazne sredine u organizmu.

Nar je voće koje ima ne samo visoku hranljivu vrednost (sadrži vitamin B, vitamin C, kalcijum i fosfor), već i lekovita svojstva, nar je predmet brojnih istraživanja tokom poslednje decenije. Proizvedeno divljeg nara koristeći tradicionalnu tehnologiju, ovo sirće zadržava sve hranljive sastojke, pre svega moćne antioksidante.

Odličan izvor vitamina B5, kalijuma, prirodnih fenola poput elagitanina i flavonoida. Savršen je izvor vitamina C i odličan je u prevenciji osteoporoze. Odlično utiče i na bolje raspoloženje jer sadrži fitohemikalije koje podstiču lučenje serotonina.

Savršena promena u vašem kulinarskom putovanju može biti sirće od nara koje ima slatkast i pun ukus i dosadne salate možete dovesti do pravih uživanja za sva čula. Sadrži elaginsku kiselinu i flavonoide kojima nar prirodno obiluje. Koncentrati soka organske jabuke i divlje borovnice dodatno ga oplemenjuju, kako svojom nutritivnom vrednošću, tako i bogatim ukusom.

Većina ispitivanja potvrdila je da nar imaju visoku antioksidantnu vrednost, kao i sposobnost uništavanja ćelija raka.

Neka od njih bavila su se upoređivanjem dejstva svežeg soka u odnosu na fermentisani sok. Zanimljivo je da rezultati ispitivanja ukazuju na to da je fermentisani sok delotvorniji od svežeg. Ovo sirće sadrži sve visoke hranljive vrednosti nara, uz dodatak kiselina i enzima koji se stvaraju u procesu fermentacije.

Sastav:

85% sirće nar, 15% koncentrat soka jabuke i borovnice, sertifikovanog organskog porekla

Upotreba:

Preporučena dnevna doza sirćeta je rastvor od 2 kašike sirćeta u mlakoj vodi (koju možete prethodno prokuvati) uz dodatak dve kašičice meda.

Pakovanje 250ml Granumfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top