Balzamiko sirće od nara 250ml organsko

340 RSD

Balzamiko Sirće od Nara: Ukusni Dodatak Vašim Salatama i Zdravi Napitak

 

 

Balzamiko Sirće od Nara: Ukusni Dodatak Vašim Salatama i Zdravi Napitak

Balzamiko sirće od nara nije samo običan dodatak jelima – ono je ukusan i hranljiv napitak koji pruža brojne zdravstvene prednosti. Ovaj sirće nije samo slatkoća za salate, već i osvežavajuće piće koje poboljšava vaše zdravlje.

Blagotvorno Delovanje Antioksidanata

Sirće od nara ima visok sadržaj antioksidanata koji su ključni za zaštitu organizma od oksidativnog stresa. Antioksidanti pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i održavanju zdravlja ćelija.

Hranljiva Vrednost i Vitamini koje Nudi Sirće od Nara

Osim antioksidanata, sirće od nara je bogato vitaminima i mineralima koji su esencijalni za dobro zdravlje. Vitamin C, kalijum, i elagitanini su samo neke od hranljivih supstanci koje ovaj proizvod nudi, doprinoseći jačanju imunološkog sistema i održavanju vitalnosti organizma.

Fermentacija: Kako Sirće od Nara Postaje Još Korisnije

Proces fermentacije dodatno obogaćuje sirće od nara, čineći ga još korisnijim za organizam. Fermentacija doprinosi razvoju probiotika i enzima koji podržavaju zdravlje crevne flore i olakšavaju varenje hrane.

Primena u Kulinarstvu i Zdravstvene Prednosti

Sirće od nara može se koristiti kao ukusan dodatak salatama, marinadama, ili kao osvežavajući napitak kada se razredi vodom. Pored toga, redovna konzumacija ovog sirćeta može doprineti smanjenju oksidativnog stresa, jačanju imunološkog sistema, i poboljšanju opšteg zdravlja.

Sastav:

85% sirće, nar 15%, koncentrat soka jabuke i borovnice, sertifikovanog organskog porekla

Upotreba:

Preporučena dnevna doza  je rastvor od 2 kašike sirćeta u mlakoj vodi (koju možete prethodno prokuvati) uz dodatak dve kašičice meda.

Pakovanje 250ml Granumfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top